Yılın başından bu yana kripto para piyasalarının yükseliş eğilimi görülüyor. Hem Bitcoin hem de altcoinler yatırımcılara kârlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bitcoin yeni zirvelere ulaştıktan sonra çoğu yatırımcı altcoinlere odaklanmaya başladı. Durum böyle olunca “altcoin sezonu” konseptini anlamak giderek önem kazanıyor.

Seba Karaman: Dubai'de Emlak ve Yatırım Danışmanlığının Öncü İsmi Seba Karaman: Dubai'de Emlak ve Yatırım Danışmanlığının Öncü İsmi

Altcoin sezonu, alternatif kripto para birimlerinin veya altcoinlerin önemli fiyat artışları yaşadığı ve kazanılan değer açısından Bitcoin'den daha iyi performans gösterdiği piyasa döngüsü içindeki döneme deniyor. Bu dönemde genellikle yatırımcıların, alternatif yatırım fırsatlarını keşfetmeye olan ilgisi artıyor. Böylelikle işlem hacminde ve genel piyasa aktivitesinde bir artış görülüyor.

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, altcoin sezonunun yıldızı olabilecek iki meme coin bulunuyor. Köpek ve yapay zeka temalarını kullanan WienerAI (WAI), devam eden ön satışında sunduğu yüksek APY oranıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Sealana (SEAL) token ise, benzersiz teması etrafında uyumlu bir yatırımcı topluluğu yaratmaya çalışıyor. Bu sponsorlu yazıda, bu projelerin detayları aktarılıyor.

WienerAI (WAI) - Yapay Zeka Teması ile Öne Çıkan Meme Coin

WienerAI token satın almak, yatırımcıları ekibin ‘Sosis Ordusu’ adını verdiği bir topluluğun parçası haline getiriyor. Proje, yapay zekanın yalnızca bir araç değil aynı zamanda sevilen bir arkadaş olduğu bir gelecek tasavvur ediyor. Meme coin piyasasındaki en büyük köpek olmayı hedefliyor. Projenin tokenomikleri, WAI tokenlerinin ekosistem içindeki stratejik dağılımına işaret ediyor.

WienerAI ön satışının bir parçası olarak yatırımcılar, borsa listelenmelerinden önce WAI tokenlerini indirimli fiyattan satın alabiliyor. Proje, çok seviyeli fiyatlandırma kullanıyor. Token fiyatı düzenli aralıklarla artıyor. Bu yaklaşım yatırımcılar arasında FOMO'yu artırıyor ve erken katılımı teşvik ediyor. Ön satışın ilk 24 saatinde proje, 350 bin dolardan fazla yatırım topladı. Bu da, meme coin sektörüne hızlı bir başlangıç yaptığını gösteriyor.

Yapay zeka ile köpek temasının birleşimi, çok sayıda yatırımcının ilgisini çekti. Bu kripto para birimi, stratejik nedenlerden ötürü Bitcoin yarılanmasının etrafında konumlandı. Bu olay daha önce her zaman kripto para birimlerine olan ilginin artmasıyla ilişkilendirilmişti. Ancak, WienerAI tokenin, başka kriptolara bağımlı olmadan da büyüyebilecek potansiyelde olduğu söyleniyor.

WienerAI ekosisteminin özünde, kurgusal bir dünya olan "Yeni Silikon Vadisi"nde geçen sürükleyici bir anlatı yatıyor. Projenin kahramanı, "Mimar" adlı bir bilim insanının yapay zeka üzerinde çalışırken küçük bir hata yapması nedeniyle tesadüfen ortaya çıkıyor. Bu, bir robot köpeği ve dakhundu birleştiren sibernetik bir yaratığın doğuşuna yol açıyor. Eğlenceli arka plan hikayesi, tokeni daha da çekici hale getirirken aynı zamanda potansiyel kullanımlara da kapı açıyor.

Ekip, belirlenmiş bir hard cap'ten bahsetmedi. Ancak projenin teknik incelemesinde tokenin 69 milyarlık toplam arzının yüzde 30'unun ön satış için ayrıldığı belirtiliyor.

Token listeleme ve diğer güncellemeler hakkındaki en son haberler için WienerAI'nin Telegram grubunu veya X (Twitter) hesabını takip edebilirsiniz.

Sealana (SEAL) - Solana Ağındaki En Yeni Meme Coinlerden Biri

Sealana token satın almak, birçok yatırımcının bağ kurabileceği benzersiz anlatıma sahip bir projeye yatırım yapmak anlamına geliyor. Solana entegrasyonu veya cüzdana gönderim mekaniği gibi başarılı trendlerin kullanılmasının yanı sıra, proje aynı zamanda esprili ve anlaşılması kolay teması sayesinde de öne çıkıyor. Web sitesinde kendisini şu şekilde tanıtıyor:

"Solana Denizi'ne derin bir dalış yapan tombul fok Sealana ile tanışın. Bilgisayarında balina avlayan ve gün geçtikçe büyüyen Sealana, “degen” pazarına kendini o kadar kaptırdı ki, gençliğinin muhteşem figürünü, cips ve ton balığı konservesi için terk etti. Bir sonraki büyük Solana meme coini bulma takıntısı, paletlerini meşgul ediyor ve oturma odasını büyük bir karmaşa içinde tutuyor.”

Anlatım, kripto çılgınlığına kapılan yatırımcıları ustaca ve esprili bir şekilde yakalamaya çalışıyor. Kripto topluluğu oluşturmanın bir parçası olarak proje, kolayca viral hale gelebilecek komik meme’ler oluşturma potansiyeline sahip.

Ön satışta Sealana, yenilikçi bir ICO modeli sunuyor. Yatırımcıların SOL tokenlerini proje cüzdanına göndermesine olanak tanıyor. Yaklaşım, geleneksel kripto para birimi satış öncesi modeliyle ilişkili karmaşıklığın çoğunu ortadan kaldırıyor. Örneğin yatırımcıların ön satıştan paylarını çekmelerine gerek kalmıyor. ICO'nun bitiminden sonra Sealana tokenlerini airdrop yoluyla alacakları söyleniyor.

Geleneksel modeli tercih eden yatırımcılar, tokenin web sitesini ziyaret ederek Phantom veya Solflare gibi bir Solana cüzdanına bağlanabilirler. Daha sonra SOL tokenlerini Sealana ile değiştirebilirler. Proje web sitesine göre, ön satış döneminde 1 SOL, 6 bin 900 Sealana tokeni kazandırıyor.

Solana'nın piyasa değeri son zamanlarda artış gösteriyor. Solana'daki Doigwifhat gibi meme tokenler, yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Sealana’nın ilgi çekici sosyal medya stratejisi, diğer Solana tokenleri gibi kripto topluluğunda yankı uyandırabilir. Eğlenceli bir üslup kullandığı için, kolayca öne çıkmasına yardımcı olabilir.

Token listeleme ve diğer güncellemeler hakkındaki en son haberler için Sealana'nın Telegram grubunu veya X (Twitter) hesabını takip edebilirsiniz.

Editör: Ozge Ozkan