Kamuda Tasarruf Tedbirleri Yürürlüğe Giriyor, 3 Yıllık Kısıtlamalar Başlıyor!" Kamuda Tasarruf Tedbirleri Yürürlüğe Giriyor, 3 Yıllık Kısıtlamalar Başlıyor!"

"İŞÇİLERİMİZİN ALIN TERİ ÜLKEMİZİN KALKINMASINDA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR"

Başkan İhsan Kurnaz yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi, “1 Mayıs İşçi Bayramı üreten, emek veren, çalışan herkesin birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Bu birlik, beraberlik ve dayanışmanın sonucu olarak nice mücadeleler ve haklar kazanılmıştır. Alın teri ve emekleriyle en yüce değerleri ortaya koyan işçi kardeşlerimizin haklarını savunmak ve refahını sağlamak aslında hepimizin ortak sorumluluğudur. İşçilerimizin emeği ve alın teri ülkemizin kalkınması adına da büyük önem taşımaktadır.

“Biz ilkadım olarak büyük bir aileyiz”

Biz İlkadım Belediyesi olarak bütün çalışma arkadaşlarımız ile çok büyük bir aileyiz. “Ben sen yok, biz varız” diyerek şehrimize var gücümüzle hizmet üretmeye çalışıyoruz. Oluşturduğumuz bu güçlü aile bağı sayesinde Samsun’un göz bebeği İlkadım’a en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Diğer yandan da emekçi mesai arkadaşlarımızın insanca yaşayacakları şartları ortaya koyabilmek adına çalışıyoruz.

“1 Mayıs’ı kutluyorum

1 Mayısların, gerçek bir bayram havasında kutlandığı günler olmasını diliyor, bu vesileyle, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Arda KERSU