Samsun'da Horoz Dövüştüren 29 Kişi Yakalandı: Hayvan Haklarına Karşı Operasyon Samsun'da Horoz Dövüştüren 29 Kişi Yakalandı: Hayvan Haklarına Karşı Operasyon

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik yeni projeleri şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu üyelerini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırladı. Kampüste özel olarak uygulanan eğitim müfredatı, keşif alanları, atölyeler ve laboratuvarlar hakkında SAMGİAD yönetimine bilgiler veren Başkan Sandıkçı, onların sorularını yanıtladı. Kampüsün büyük beğeni topladığı ziyaret programında SAMGİAD Yönetimi, Başkan İbrahim Sandıkçı ile birlikte AKINCI TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, gerçekleşen ziyaret programında eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti. Öğrencilerin gerçekleştirdiği deney ve gözlem çalışmalarının içerikleriyle ilgili de SAMGİAD yönetimiyle bilgiler paylaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde uzman eğitim kadrosu eşliğinde bilim ve teknoloji alanında eğitimlere yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: iha