Bir zamanlar, Toros Dağları'nın engin yeşillikleri arasında, Mersin'in gizemli ve büyülü topraklarında, bir kıpırtı hissedildi. Doğanın kalbinde, Anadolu'nun kutsal yaratıklarından biri, Anadolu Vaşağı, sessiz sedasız yaşantısını sürdürüyordu. Güzelliğiyle büyüleyen, gücüyle saygı uyandıran bu kudretli varlık, Mersin'in ruhunu ve özünü temsil ediyordu.

Mersin’de minikler ’Bilişim Haftası’nda teknolojiyle buluştu Mersin’de minikler ’Bilişim Haftası’nda teknolojiyle buluştu

Bu ilham kaynağıyla yola çıkan ÇBK Mersin Organizasyonumuz şimdi de yeni bir döneme adım atıyor! 2024-25 sezonunda ve bundan sonraki yıllarda, Mersin'imizin kalbinde yer alan Anadolu Vaşağınını logosunda yeniden simgeliyor

Bölgemiz genelinde yaşanılan asrın felaketini, nesiller sonra da unutturmamak adına lacivert olan rengimizi siyaha dönüştürme kararı aldık. Yeni logomuz da, Mersin'in bereketli topraklarının armağanı olan turunçların coşkusunu yansıtan turuncu ile siyahın kudretli bir uyumunu taşıyor.

Bu yeni başlangıçla birlikte, ÇBK Mersin Organizasyonu olarak, Mersin'imizin doğal güzelliklerine, kültürel zenginliklerine ve spor tutkusuna olan bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Yepyeni bir sezonun ve heyecan dolu bir geleceğin habercisi olan bu logoyla, birlikte büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır.

Gelin, hep birlikte, Mersin'in eşsiz ruhunu ve gücünü yansıtan bu yeni döneme adım atalım. Yenilik, heyecan ve başarı dolu günler için, hazır mısınız?

Editör: Ismail Usta