DENİZLİ (İHA) – Denizli’de başta Kale ilçesi olmak üzere kent gelinde etkili olan yağış ve fırtına yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Çatıları uçurup ağaçları deviren şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda araçta hasar oluştu.

Pamukkale Belediyesi 1. taksit ödemeleri için uyardı Pamukkale Belediyesi 1. taksit ödemeleri için uyardı

Meteorolojinin günler öncesinde uyardığı yağış ve şiddetli fırtına, gece yarısından itibaren Denizli il genelinde etkili oldu. Başka Kale ilçesi olmak üzere kent genelinde etkili olan şiddetli fırtına, çatıları uçurup ağaçları devrildi. Toz taşınımının da etkisiyle yaşamı olumsuz yönde etkileyen şiddetli fırtınada, çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Fırtınanın etkisini azaltmasının ardından sağanak yağış ve dolu yüzünü gösterdi. Oluşan su birikintileri nedeniyle zaman zaman trafikte akşamlara neden olan olumsuz hava şartlarının bu gece yarsına kadar etkili olmaya devam edeceği bildirildi.

Fırtınanın en fazla hasarı oluşturduğu Kale ilçesinde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Erkan Hayla, “Geçmiş olsun Kale. Ekiplerimiz saat 06:00’dan bu yana aralıksız olarak, gelen ihbarlar doğrultusunda halkımızın taleplerini yerine getiriyor. Allah beterinden korusun. Can kaybımız yok çok şükür. Belediye görevlileri gereken her şeyi yapacaktır” dedi.

Kaynak: iha