Samsun Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası, Ankara'da yaşanan terör saldırısına semt pazarında tepki gösterdi.

Teröre tepki gösteren ve pankartlar açan pazarcılar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Muhammet Yazıcı, teröre karşı 'kardeşlik' çağrısı yaptı.

Oda Başkanı Muhammet Yazıcı, terör saldırısı sonucu herkesin büyük bir yasa boğulduğunu belirterek, "Millet olarak zor dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimize kast edenler, ülkemizde kaos ortamı oluşturmak istiyor. En son Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla vatandaşlarımızın canlarına kast edildi. Bu cani saldırı, Türkiye'ye, Türkiye'nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli birliğimizi bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Hepimiz kardeşiz ve bu kardeşliğimizi kimse bozamaz. Bu duyarlılığın da farkına varılmasını istiyoruz. Samsunlu pazarcılar olarak, yaşanan bu olayı kınıyor ve tekrarı yaşanması için herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum. Canımızı en derinden acıtan bu hain saldırı sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.