Kapatılan teşkilatlarla buluşmaya devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, 19 Mart Cumartesi Günü Samsun'a gelecek.

Kongre için imza verdikten sonra disipline sevk edilen eski İl Başkanı Ömer Süslü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek ziyarette Akşener, Samsun'da miting yapacak.

'KURTULUŞ YOLU'NDA MİTİNG
Eski MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Meral Akşener'in ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 'Kamuoyunun malumu olduğu üzere Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Yönetimimiz, Genel Merkezimizin kararı doğrultusunda görevden alınmıştır. 20, 21, 23, 24 ve 25. dönem MHP Milletvekili, eski TBMM Başkanvekili ve eski İçişleri Bakanı Meral Akşener hanımefendi ülke genelinde görevden alınan teşkilatlara destek ziyaretleri kapsamında 19 Mart Cumartesi günü görevden alınan yönetimimize destek ve Samsunlu hemşehrilerimizle buluşmak maksadıyla şehrimizi ziyaret edecektir. Saat 12:00'de Ankara yolunda araç konvoyu ile karşılanacak olan Meral Akşener, saat 14:00'de Kurtuluş Yolu'nda miting yapacaktır. Programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Sayın Meral Akşener Samsun'a gelerek kapatılan teşkilatımıza destek verecek ve inşallah buradan alacağı güçle yoluna daha kararlı bir şekilde devam edecektir. Buna inancımız sonsuzdur.'