AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçe Teşkilatını'nı ziyaret ederek haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda katıldı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Tozlu ve Burhan Erçal ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda gündeme ilişkin konular üzerine konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ankara saldırısını bir kez daha kınayarak teröre lanet yağdırdı.

BU KARARLILIK BİZDE VAR
Türkiye, çevresindeki ateş çemberinin ortasında demokrasisiyle, hukuk devletiyle, kalkınmasıyla örnek bir performans sergilediğini, fakat bunu istemeyenlerin bütün bu değerlere yönelik kalleşçe saldırılar yaptıklarını söyleyen Köktaş, "Türkiye içinde bazı terör odakları, dışarıda onları kullanan bazı çevreler ülkemizi istikrarsızlaştırmak, demokrasimize darbe vurmak, kalkınmamızı engellemek istiyor. Bizi dışarıya bakmamaya, dünya pazarlarına açılmamaya, bizi kendi içimizdeki sorunlarla muhattap tutmaya, kardeşi kardeşi düşürmeye gayret gösteriyorlar. Bunu geçmiş tarihimiz de de gördük, sağ-sol davası dediler, darbeler yapıldı, ülkemizi 30 yıl geriye gönderdiler. İşte bunları bilen dış güçler, ülkemiz üzerinde gerçekleştirdiği oyunlar ve maşa olarak kullandıkları terör örgütleriyle saldırılarını gerçekleştiriyorlar. Ama bizler; hem terörle mücadele edeceğiz, hemde ülkemizin ekonomisini, üretimini, sanayisini ve ihracatını ayağa kaldıracağız. Bizde bu azim, bu heyecan var" diye konuştu.