Taste Atlas'a Göre Dünyanın En İyi Yoğurtlu Yemeği: Çökertme Kebabı Taste Atlas'a Göre Dünyanın En İyi Yoğurtlu Yemeği: Çökertme Kebabı

Türk yazar, avukat ve gazetecidir. Mısıroğlu, 1955 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, avukatlık ve gazetecilik yaptı. Mısıroğlu, 1970'li yıllardan itibaren, İslamcı düşüncenin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden biri oldu. Mısıroğlu, 1980'li yıllarda, Milli Selamet Partisi'nde siyaset yaptı. Mısıroğlu, 1990'lı yıllarda, Akit gazetesi ve Yeni Akit gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Mısıroğlu, 2000'li yıllarda, Türkiye'deki İslamcı hareketin en önemli isimlerinden biri oldu. Mısıroğlu, 2019 yılında, 86 yaşında İstanbul'da vefat etti.

Mısıroğlu, Twitter'da gündemde çünkü, İslamcı düşüncenin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Mısıroğlu'nun fikirleri, Türkiye'deki İslamcı hareket üzerinde önemli bir etkisi olmuştur. Mısıroğlu'nun fikirleri, Türkiye'deki İslamcı hareketin, Türkiye'nin siyasi ve sosyal hayatında daha fazla yer edinmesine yardımcı olmuştur.

Editör: Nilda Erol