Yeni yıla sayılı günler kala marketlerde yılbaşı indirimleri başladı. Migros, Metro, A101 ve Şok Market gibi market zincirlerinde birçok üründe yüzde 45'e varan indirim fırsatı tüketicilerle buluşuyor.

Migros, Metro, A101 ve Şok Market'te yılbaşı indirimleri

Samsun Güncel Altın Fiyatları, Dalgalanıyor! Samsun Güncel Altın Fiyatları, Dalgalanıyor!

Migros, yılbaşına özel olarak 3 ayrı yılbaşı paketi hazırladı. Migros yılbaşı Premium sepet 795 TL, Migros yılbaşı Butik sepet 595 TL ve Migros yılbaşı Klasik Kutu ise 395 TL'den satışa sunuluyor.

Metro Market'te ise yılbaşına özel indirim kampanyası kapsamında birçok üründe yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Metro Market'te indirimli ürünler arasında köz patlıcan, dana steak, kurabiye çeşitleri, çikolata çeşitleri, Milka çikolata, kurabiye kalıbı, toz içecek ve kahvaltılık somon yer alıyor.

Şok Market'te de yılbaşına özel indirim kataloğu yayınlandı. Şok Aktüel Ürünler kataloğunda hem temel gıda ürünleri hem temizlik ürünleri hem de yılbaşı özel ürünleri ekonomik fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

A101 Market de yılbaşı için önemli bir kampanyaya imza attı. Yeni A101 kataloğu ile yılbaşında çok hesaplı fiyatlar tüketicilerle buluşacak. A101 aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler A101 marketin resmi internet sitesinde duyuruldu.

1635511761455257-0

İndirimlerden faydalanmak isteyenler ne yapmalı?

Yılbaşı indirimlerinden faydalanmak isteyenler, ilgili marketlerin resmi internet sitelerini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirler. Ayrıca, marketlerin mağazalarında bulunan indirimli ürünler reyonlarını ziyaret ederek de indirimli ürünler hakkında bilgi edinebilirler.

Yılbaşı indirimleri, market zincirlerine göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle, indirimlerden faydalanmak isteyenlerin ilgili marketlerin resmi internet sitelerini veya sosyal medya hesaplarını takip etmesi önerilir.

Editör: Ismail Usta