Samsung Galaxy S24 FE'nin Beklenen Özellikleri ve Boyut Değişikliği Samsung Galaxy S24 FE'nin Beklenen Özellikleri ve Boyut Değişikliği

Qualcomm 18 Mart'ta bir etkinlik düzenliyor. Yeni Snapdragon 7+ Gen 3 ve Snapdragon 8s Gen 3 işlemcilerini bekliyoruz. Bu işlemcilerin gücünden yararlanacak yeni telefonlarla ilgili raporlar gün yüzüne çıkıyor. En son haberler Redmi Note 13 Turbo ile ilgili, gelin detaylara geçelim.

Red

Redmi Note 13 serisinin birden fazla modeli bulunuyor. Seride Redmi Note 13 5G, Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13R ve Redmi Note 13R Pro gibi modeller yer alıyor. Ancak listede bir model eksik: Turbo modeli.

Redmi'nin önceki serilerde Çin'de Note telefonunun "Turbo" versiyonunu piyasaya sürdüğünü görmüştük. Geçen sene çıkan Redmi Note 12 Turbo gibi. Dünya çapında bu telefon POCO F5 olarak yeniden markalandı. Bu nedenle, yaklaşmakta olan Redmi Note 13 Turbo'nun da küresel pazarda POCO F6 olarak yeniden markalanacağını öngörüyoruz .

Resd

Redmi Note 13 Turbo Sızıntısı
Yeni sızıntı Smart Pikachu'dan geliyor. Sızıntıya göre Redmi Note 13 Turbo, yakında çıkacak olan Snapdragon 8s Gen 3 işlemciye sahip olacak. Önceki Redmi Note 12 Turbo, Snapdragon 7+ Gen 2'ye sahip olduğundan, Note 13 Turbo'nun da onun halefini içermesini bekliyorduk. Ancak bu sızıntı aksini gösteriyor.

Snapdragon 8s Gen 3, Snapdragon 8 Gen 3'ün saat hızının altında bir versiyonu olabilir. Amiral gemisi bir işlemci olduğundan, saat hızının altında olan varyant bile performans açısından etkileyici olacaktır. Ve üst orta sınıf Redmi telefonun bu işlemciyi alacağı haberi heyecan verici bir şey. Bu işlemciyle birlikte gelirse potansiyel bir “amiral gemisi katili” telefon olabilir. Ancak bunun şimdilik sadece bir sızıntı olduğunu bilmeli ve resmi açıklamayı beklemeliyiz.

Yukarıda belirtildiği gibi Redmi Note 13 Turbo, küresel pazarda POCO F6 olarak yeniden markalanabilir. Çıkıştan bahsetmişken, Nisan/Mayıs civarında çıkmasını bekliyoruz.

Editör: Ismail Usta