Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Samsunspor, Hatayspor'u konuk etti. Son anları nefes kesen maçı Samsunspor 2-1'lik skorla kazandı.

Markus Gisdol:

Markus Gisdol: "11 yıl sonra gelen galibiyet bizi mutlu etti"

Bu sezon ilk kez galip gelen Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, Süper Lig’de 11 yıl sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Samsunspor, sahasında karşılaştığı Hatayspor’u 2-1’lik skorla yendi. Bu sezon galibiyetle tanışan Samsunspor’da Teknik Direktör, Markus Gisdol, karşılaşmanın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Çok kritik bir galibiyet aldıklarının altını çizen Gisdol, "Bugün Samsunspor taraftarına ve halkına verebileceğimiz en büyük armağanı verdik. 11 yıl sonra gelen galibiyet bizi mutlu etti. Maça çok fazla hazırlandık. Kazanmayı hak ettik. Maçı son saniyelerde kazandık. Son dakikalarda kazanıyorsanız, bu da maçı daha değerli hale getiriyor" diye konuştu.

Volkan Demirel: “Karşımızda bizden daha çok inanan ve isteyen bir takım vardı”

Markus Gisdol: 'Kasımpaşa Maçında Kaybetmemiz Normal, Hatalarımızdan Ders Çıkartacağız Markus Gisdol: 'Kasımpaşa Maçında Kaybetmemiz Normal, Hatalarımızdan Ders Çıkartacağız

Volkan Demirel: “Karşımızda bizden daha çok inanan ve isteyen bir takım vardı”

A. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Y. Samsunspor’un maçı kazanmayı kendilerinden daha çok isteyip inandığını söyledi.Son dakika golüyle Samsunspor’a 2-1 mağlup olan Hatayspor’da maç sonu basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, mücadeleyi değerlendirdi. Demirel, son dakika golü süpriz oldu ama  Karşımızda bizden daha çok inanan ve isteyen bir takım vardı. dedi.

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Samsunspor: Okan Kocuk, Mickael Tırpan, Lubo Satka, Van Drongelen, Soner Gönül, Ait Bennasser, Flavien Tait, Muhammed Gümüşkaya, Emre Kılınç, Carlo Holse, Marius Moundilmadji

Yedekler: Szumski, Alim, Fofana, Soner Aydoğdu, Bola, Schindler, Yunus Emre, Laura, Osman, Ercan

Teknik Direktör: Markus Gisdol

Hatayspor: Visar Bekaj, Kerim Alıcı, Guy Kilama, Cengiz Demir, Faouzi Ghoulam, Chandrel Matondo, Rayane Aabid, Rigoberto Rivas, Görkem Sağlam, Lamkel Ze, Renat Dadasov

Yedekler: Erce, Recep Burak, Oğuzhan, Burak, Ömer Faruk, Hodzic, Aburjania, Strandberg, İbrahim, Mendes

Teknik Direktör: Volkan Demirel

Gol: Lamkel Ze (dk. 36) (Hatayspor)

Sarı kartlar: Tırpan (Samsunspor), Matondo, Görkem (Hatayspor)

Editör: Ismail Usta