Samsunspor'un Başkanvekili Veysel Bilen, Perşembe günü 17.00'de oynanacak olan Konyaspor maçının saatinin değiştirilmesi talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaat ettiklerini duyurdu. Taraftarların iş saatlerindeki maçlara gelmesinin zorluğunu vurgulayan Bilen, takımın son dönemdeki performansının taraftarın desteğini artırdığını ifade etti.

"Takımımızın son galibiyetleri ve ortaya koyduğu futbol, taraftarımızın birliğinde büyük bir rol oynadı." diyen Bilen, Samsunspor'un maçlarında geniş taraftar desteği aldığını ve taraftarın isteklerini önemsediklerini belirtti. Taraftarların maç saati konusundaki taleplerini dikkate alarak federasyona başvurduklarını söyledi.

Canik’ten mesleki istihdama katkı Canik’ten mesleki istihdama katkı

Samsunspor'un taraftar desteğinin ligde en yüksek seviyede olduğunu dile getiren Bilen, "Taraftarımızın talepleri bizim için çok önemli. 12. Adam olarak gördüğümüz taraftarımızın isteği doğrultusunda federasyondan maç saatinin değiştirilmesi için talepte bulunduk." açıklamasında bulundu.

Bilen, futbolun tribünlerle daha renkli ve heyecanlı olduğunu vurgulayarak, Konyaspor maçının tribünlerin dolu olması için girişimde bulunduklarını ifade etti. Federasyon ve yayıncı kuruluşun bu taleplerini dikkate alacağına inandığını ve 19 Mayıs Stadyumu'nda muhteşem bir atmosfer oluşturacaklarını umut ettiğini belirtti.

Samsunspor'un taraftarıyla öne çıkan bir takım olduğunu vurgulayan Bilen, tribünlerin dolu olmasıyla daha büyük bir güzellik ve keyif yaşanacağını dile getirdi. Umarım federasyon ve yayıncı kuruluş, bu talebi dikkate alarak maç saatinde değişiklik yapar ve 19 Mayıs Stadyumu'nda büyük bir coşku oluşturur.

Editör: Ismail Usta