AK Parti Samsun İl Başkanı’nın makam aracı yayalara çarptı: 2 yaralı AK Parti Samsun İl Başkanı’nın makam aracı yayalara çarptı: 2 yaralı

Samsunspor'un son iki zaferiyle umutlarını yeşerten Başkan Yüksel Yıldırım, önlerindeki Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük mücadelelerinin kritik olduğunu vurguladı. Başkan Yıldırım, bu zorlu üç maçtan en az 7 puan çıkarmaları gerektiğini belirtti. Özellikle Konyaspor ve Alanyaspor maçlarından en az 4 puan alınması durumunda, evlerindeki Karagümrük karşılaşmasını da kazanabileceklerini ifade etti. Böylece, 7 ya da 9 puan alarak toplam puanlarını 21 ya da 23'e çıkaracaklarını dile getirdi.

54

Erteleme kararıyla ilgili olarak Yıldırım, Trabzonspor maçının ikinci devreye bırakılmasının takım için iyi bir fırsat olduğunu belirtti. 3 maçı 7 ya da 9 puanla tamamlamaları halinde, Trabzon deplasmanına oldukça moralli gideceklerini ifade etti. Bu süreçte Trabzon deplasmanında da puanlar için mücadele edeceklerini vurguladı. Önlerindeki 4 maçta hedeflerinin en az 12 puan veya minimum 8 puan olduğunu aktaran Yıldırım, bu hedefe ulaşmaları halinde ilk devreyi 22 ya da 26 puan aralığında tamamlayacaklarını ve sezonu üst sıralarda bitirebileceklerini belirtti.

Editör: Ismail Usta