Kripto piyasası bugün de toparlanmaya devam ediyor. Bir sonraki altcoin sezonu yaklaştıkça kripto yatırımcıları arasındaki heyecan artıyor. Bitcoin fiyatı bu hafta sonu yeniden 63 bin doların üzerine çıktı. Bu da, diğer coinlerin bundan fayda sağlayabileceği anlamına geliyor.

Meme coin ve altcoin rallileri, yaklaşan boğa sezonunun erken bir işareti olabilir. Bu, genellikle Bitcoin yükseldiğinde ve o yüksek seviyeye yerleşme şansı yakaladığında ortaya çıkıyor. Bu yüzden yatırımcılar bu rallileri yakından takip ediyor.

Meme coinler, kripto piyasalarının son derece popüler ve değişken bir alt kümesi. İnternet kültürünün popüler parçalarına dayanıp blok zincirini kullanıyorlar. Genellikle minimum faydaya ve aşırı volatiliteye sahip olmaları ile karakterize ediliyorlar. Kendinizi sevimli köpeklerle, sinirli Pepe kurbağasıyla, tembel fok balıklarıyla veya Başkan Trump ile özdeşleştiriyorsanız, portföyünüz için bir meme coin rahatlıkla bulabilirsiniz.

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde meme coinler yatırımcılarına güzel getiriler sağladı. Bu yüzden uygun fiyatlı, yeni çıkan en iyi meme coinler kripto gündeminde yer almaya devam ediyor. Sealana (SEAL) adındaki yeni bir meme coin, ilginç temasıyla kendini fark ettiriyor. Öte yandan Dogeverse (DOGEVERSE) adlı  meme coin, tam 6 blok zincirinde yer alma kapasitesi ile bir ilke imza atıyor. Bu sponsorlu yazıda, bu projelerin detayları aktarılıyor.

Sealana (SEAL) –  South Park’tan İlham Alan Yeni Meme Coin Projesi

Sealana token satın alma işlemi ile, her geçen gün büyüyen bir deniz aslanını temsil eden bir meme projesine yatırım yapılıyor. Bu karakterimiz her gün Solana blok zincirinin derinliklerine dalıyor ve coin alım/satımı yapmadan duramıyor.

Yani Sealana projesi, annesinin bodrumunda kripto alım/satımı yapan, ton balığını ve pizzayı çok seven bir deniz aslanından bahsediyor. Bu hikaye South Park dizisindeki popüler bir karaktere dayanıyor. Sealana'yı ilginç kılan şey ise, bu meme coinin hızı ve verimliliğiyle bilinen Solana ağını temel alması.

Munich'ten New Jersey'e Hattı Munich'ten New Jersey'e Hattı

Sealana henüz başlangıç ​​aşamasında olan ve büyümesi gereken bir proje. Yine de topluluk potansiyelin farkında ve coini tanıtmaya devam ediyor. Proje ayrıca şeffaf ön satış mekanizması ve adil token fiyatı ile dikkat çekiyor. Güçlü bir karaktere sahip olan bu Solana meme coini, belki de 2024'ün en ilgi çekici airdrop'larından birini sunabilir.

Projenin Telegram ve X’teki topluluk sayfaları zaten aktif. Sealana, web sitesindeki bir widget aracılığıyla doğrudan satın alınabilir. Ayrıca, SOL ile belirlenen ön satış cüzdanına aktarma yoluyla da elde edilebilir.

Sealana'nın tokeni SEAL'in fiyatı mevcut piyasa koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Şu anda Sealana fiyatı, 1 SOL = 6.900 SEAL civarında olacak şekilde kurgulandı. Bu fiyat dalgalanmaları, arz ve talebin yanı sıra dış faktörlerden de etkilenebiliyor. Bu nedenle Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, satın alma işlemlerini gerçekleştirmek için en iyi zamanı bulmak amacıyla fiyatı düzenli olarak kontrol etmeliler.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Çoklu Zincirli Uyumluluğu Sağlayan Proje

Dogeverse token satın almak, yatırımcılara 6 blok zinciri arasından istedikleri bir blok zincirinde yatırım yapma şansı veriyor. Çok zincirli uyumluluğu sağlayan bu yenilikçi mekanizma, kısa sürede kripto dünyasında kendine yer edinmeyi başardı. DOGEVERSE token ön satışı, hızla devam ediyor ve projenin popülerliği göz önüne alındığında yakında sona erdirilebilir.

ICO'dan yalnızca 48 saat sonra projeye 1 milyon dolar gibi devasa bir miktar aktı. Bu, ilk iki satış öncesi tur için tahsis edilen tokenların tükendiği ve ekibin 6 günlük ilk tur beklentisinin çok ötesine geçtiği anlamına geliyordu.

DOGEVERSE'nin merkezinde dört ayaklı, sevimli köpek dostumuz Cosmo var. Bir süpernovadan doğan Cosmo, benzersiz bir yeteneğe sahip olduğunu keşfetti: Kripto evrenleri arasında zıplama yeteneği. Cosmo, artık zincir atlamanın eğlencesini sahipleriyle paylaşmak istiyor.

DOGEVERSE'nin arkasındaki topluluk blok zincirler arasında gelişebilir ve büyük talep sağlayabilir. İlk çok zincirli Doge'yi kaçırmak istemeyenler şu anda DOGEVERSE'nin ön satış indiriminden faydalanıyor. Yüksek talebin ön satış sonrasında da devam etmesi durumunda, token kripto pazarında mükemmel bir başlangıç ​​yapma potansiyeline sahip.

Bu kripto para birimi, popüler meme coinlerin tüm önemli özelliklerini modern blok zinciri teknolojisiyle birleştiriyor. Bu, birden fazla blok zincirine aktarılabilen ve tamamen yeni olasılıklar ve pazarlar açan bir token yaratma ile oldu.

​​DOGEVERSE token; Ethereum, Binance Chain, Polygon, Avalanche, Solana ve Base'de piyasaya sürülecek benzersiz bir meme coin olma yolunda ilerliyor. Bu yeni meme coin, 13 milyon dolardan fazla ön satış geliri elde etti. Token başına 0.00031 dolardan satılıyor.

Token sahipleri, pasif ödüller kazanmak için tokeni Ethereum'dan stake edebilirler. Ekip şu anda, CoinGecko ve CoinMarketCap listeleme uygulamaları üzerinde çalışıyor. Daha sonra DEX ve CEX listelemeleri ise proje yol haritasının bir parçası olacak.

 

Editör: Ozge Ozkan