TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük kampanya geliyor. Daha önce hiç evi olmayan Dar gelirli ve ortak gelir grubuna yönelik başlatılan yeni kampanya kapsamında 1+1,2+1,3+1 evler Sudan ucuz taksitlerle satışa çıkıyor. TOKİ yeni Kampanyayı resmen duyurdu. Ev sahibi olma hayaliniz varsa bu fırsat kaçmaz. İşte TOKİ’nin yeni ucuz konut kampanyasına dair detaylar…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirli vatandaşlar için yeni konut projeleri duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. Başvurular, TOKİ tarafından belirlenen tarihler arasında yetkili banka şubelerine gerekli belgelerin imzalanmasıyla yapılacak.

DAİRE FİYATLARI VE ÖDEME KOŞULLARI

1+1 Daireler: Yaklaşık 1.1 milyon TL

2+1 Daireler: Yaklaşık 1.3 milyon TL

3+1 Daireler: Yaklaşık 1.5 milyon TL

Konutlar, 120 ay vade ve aylık 7 bin TL ile 10 bin TL arasında değişen taksitlerle yeni sahiplerine teslim edilecek. Peşinat oranı ise %10 ila %25 arasında olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak vatandaşların şu şartları sağlaması gerekiyor:

Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutu olmamalı.

Daha önce TOKİ'den konut satın almamış olmalılar.

Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor veya il nüfusuna kayıtlı olmalılar.

T.C. vatandaşı olmalılar.

18 yaşını doldurmuş olmalılar.

Hane halkı adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilir. Birden fazla başvuru geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ VE TARİHLERİ

TOKİ, son 3 yılda 213 bin konut inşa ettiğini belirtti. Yeni başvurular, 8 Ağustos tarihinde e-Devlet üzerinden başlayacak. Başvuru sahipleri, belirtilen tarihlerde gerekli belgelerle birlikte yetkili banka şubelerine başvurularını yapabilecekler.

TOKİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN > ILGAZ BELEDİYESİ

Ilgaz Belediyesi, TOKİ tarafından yapılan konut projelerinin ilçelerine hayırlı olmasını diledi. TOKİ’nin sunduğu bu fırsatlar, dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirme yolunda önemli bir adım olacak.