14 ayar altın kolyeler günümüzde sıklıkla kullanılan aksesuarlar arasında yer alır. Bu ürünler rahat kullanımlarının yanında uzun yıllardır gücün ve şıklığın da simgesi olmuştur. Farklı renk seçenekleri ile dikkat çeken kolyelerin taşlı ve taşsız modelleri de bulunur. Altın kolye fiyatları ürünlerin işçiliğine ve gramajına göre değişir. Farklı gramajlara sahip olan 14 ayar altın kolye modellerimiz içerisinden herkes kendine uygun modelleri rahatlıkla bulabilir.

Özgün ve çarpıcı kolye modelleri içerisinde kadınların stilini tamamlayacak farklı seçenekler bulunur. Günlük yaşamda kullanılan spor modellerin yanında özel günlerde tercih edilen gerdanlık modellerimiz de vardır. Bunun yanı sıra boyun bölgesinin daha ince ve uzun görünmesini sağlayan kolyeler her dönem popüler olmayı başarmıştır. Kıyafetlerini takılar ile tamamlamayı tercih eden kadınlar sitemizde yer alan modelleri inceleyebilir.

Fenerbahçe Beko'nun Yeni Devi: Boban Marjanovic Fenerbahçe Beko'nun Yeni Devi: Boban Marjanovic

Şık ve Zarif Görünüme Sahip Altın Kolyeler

14 ayar altın kolyeler şık ve zarif görünümleri ile dikkat çekerler. Sitemizde yer alan kolye modellerinin tamamı cevher ustaları tarafından mükemmel bir el işçiliği ile üretilmiştir. Farklı pek çok seçeneği bulunan bu takı modelleri arasından figürlü, harfli ya da taşlı olanları tercih edebilirsiniz. Günlük olarak kullanılabilecek sade tasarımların yanı sıra özel günlerde de tercih edebileceğiniz gösterişli modeller de bulunur.

Top altın kolyeler modern görünümünün yanı sıra klasik tarza sahip olan kişiler tarafından da tercih edilebilir. Bu ürünlerin herhangi bir kolye ucu takmadan sade bir şekilde kullanılması mümkündür. Burgu, halat ve balık sırtı kolye çeşitleri kadınların en sık satın aldığı modeller arasında yer alır. Çeşitli stillerde işlenen altın kolyeler arasından sevdiklerinize hediye de alabilirsiniz.

Su yolu kolyeler benzersiz tasarımları ile göz dolduran modellerdir. Bu takılar aynı tasarıma sahip olan bileklikler ile beraber takım olarak da kullanılabilir. Hasır kolye modelleri ise özel günlerde abiyeler ile kullanılabilecek kolye seçenekleri arasında yer alır.

14 Ayar Altın Küpeler ile Şık Görünün

14 ayar altın küpeler günümüzde sıklıkla tercih edilen aksesuarlar arasında yer alır. Beyaz ve sarı altın seçenekleri ile öne çıkan bu ürünlerden sarı renkli olanlar daha çok tercih edilir. Altın küpe fiyatları ürünün özelliklerine ve gramajına bağlı olarak değişir. Altın küpeler, günlük yaşamda sıklıkla kullanılan takılardır. Bunun yanında bu ürünler özel günlerde de sıklıkla hediye olarak tercih edilir. Taşlı ve taşsız farklı seçenekler arasından zevkinize uygun olan modelleri hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Kulakta gösterişli bir görünüme sahip olan modeller özellikle son zamanlarda daha çok tercih edilmeye başlamıştır. 14 ayar altın küpelerin gramları düşük olduğundan fiyatları da uygundur. Özellikle top küpeler bu özellikleri sebebiyle ilgi görür. 14 ayar altın top küpeler hem günlük hayatta hem de özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Her Zevke Uygun Küpe Modelleri

Fiyonk.com.tr sitemizde tarzınıza ve bütçenize uygun olan küpe modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Altın küpe satın alırken müşterilerimizin öncelikle bu küpeleri nerede kullanacağını belirlemesi gerekir. Günlük kullanım için daha sade ve minimalist 14 ayar küpe seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Bunun yanında bu takıları hediye olarak satın alacaksanız sevdiklerinizin kişisel zevklerini göz önünde bulundurarak tercih yapmanız daha doğru olacaktır.

İşçilik faktörü de küpe seçiminde son derece önemli olan kriterlerden biridir. Bazı modellerde daha klasik ve sade motifler bulunurken bazılarında daha gösterişli detaylar bulunabilir. El işçiliği yoğunluğu da 14 ayar altın küpelerin fiyatını belirleyen faktörler arasında yer alır. Sitemizi ziyaret ederek birbirinden tarz küpe ve kolyeleri uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.