Altın fiyatları, Yaz aylarının da gelmesi ile birlikte hareketlenmeye başladı. Hem vatandaşlar hem de yatırımcılar hem gram altın fiyatlarını yakından takip ediyor hem de uzman yorumlarına göre hareket etmeye çalışıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tahminleriyle en çok takip edilen yorumcular arasında yer alıyor. İslam Memiş'in yeni altın yorumları belli oldu. Kıyıda köşede, yastık altında Altın birikimi olanlar dikkat işte altının 2 gün sonra geleceği rakam…

İslam Memiş, altın fiyatlarının geleceği hakkında önemli tahminlerini paylaştı. Ağustos ayında gram altının zirveye ulaşacağını öngören Memiş, yılın geri kalanında da altın fiyatlarında önemli hareketler beklediğini ifade etti.

BU HAFTANIN ÖNEMİ

Memiş, gram altının şu anda 2 bin 500 TL seviyelerinde olduğunu ve bu haftanın fiyatlar açısından kritik olduğunu belirtti. Özellikle Perşembe ve Cuma günleri, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) tarafından açıklanacak enflasyon verilerinin altın fiyatları üzerinde belirleyici olacağını vurguladı.

altın

YIL SONU BEKLENTİLERİ

Gram altının Haziran ayında 2 bin 420 TL'den Temmuz'da 2 bin 520 TL'ye yükseldiğini belirten Memiş, Ağustos için 2 bin 600 TL ve yıl sonu için 3 bin ila 3 bin 500 TL arasında bir fiyat bandı öngördü. Yatırımcılara, acil nakit ihtiyaçları olmadıkça altınlarını satmamalarını önerdi.

REKOR BEKLENTİSİ VE STRATEJİ ÖNERİSİ

Memiş, altın yatırımcılarına her ay yeni rekorlar beklediğini ve beklemenin zarar getirebileceğini söyleyerek, aktif bir yatırım stratejisi izlemelerini tavsiye etti. Yatırımcıların piyasa hareketlerini yakından takip etmesi ve stratejik kararlar alması gerektiğini vurguladı.