Garanti Bankası yeni faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. 1- 16 Temmuz tarihleri arasında geçerli kampanya için koşul yok şart yok. Sadece mobilden başvuru yapmak gerekiyor. İlk kez garanti Bankası müşterisi olacak olanlar mobil uygulamayı cep telefonlarına yükleyerek tek tuşla faizsiz kredi başvurusu yapabilir. Garanti Bankası’nın yeni faizsiz kredi kampanyasında limit 20.000 TL olarak belirlendi. Garanti Bankası sıfır faizli kredi başvuru detayları ve ödeme tarihleri haberimizde…

GARANTİ BANKASI MOBİLDEN BAŞVURUYA 20.000 TL VERİYOR

Garanti bankası, yeni müşterilerine özel yeni bir faizsiz kredi fırsatı duyurdu. Ancak bu kampanya sadece garanti mobil uygulaması üzerinden müşteri olanları kapsıyor. Başvuru için yapmanız gereken tek şey garanti mobil uygulamasının cep telefonunuza yüklemek ardından yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayarak müşteri hesabınızı oluşturmak. Bu sırada sanal asistan size her aşamada destek verecek.

Bes

20.000 TL’YE KADAR FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Garanti Bankası’nın yeni faizsiz kredi kampanyası 20.000 TL’ye kadar üst limitli olarak belirlendi. Kampanyadan yararlanmak için yeni müşteri olmanın yanında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaş üstü olmak, bankaların kara listesinde bulunmamak gibi şartlar aranıyor. Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız hemen garanti bankasının yeni müşterileri arasında yerinizi alabilir ve başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

5 DAKİKA İÇİNDE ÖDEME

Garanti bankası yeni kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler için başlatılan yeni kampanyada ödeme sadece 5 dakika içinde hesaplara yatıyor. Yani garanti Bankası’ndan tek tuşla koşulsuz şartsız anında kredi desteği almak mümkün hale geliyor. 36 aya kadar vade seçenekleri ile sağlanan, üç ay ödeme erteleme fırsatı da bulunan garanti bankası kredisini değerlendirmek istiyorsanız 16 Temmuz’a kadar süreniz var. Bu tarihe kadar yeni garanti bankası müşterisi olan herkes kampanyaya katılabiliyor.