2024 yılında Netflix'te yayınlanacak içerikler arasında, hem dizi hem de film olarak dikkat çekici yapımlar yer alıyor.

SASKİ 2024’TE 82 YENİ SU DEPOSU İNŞA ETTİ SASKİ 2024’TE 82 YENİ SU DEPOSU İNŞA ETTİ

2024 Netflix Dizileri

La Casa De Papel Berlin (29 Aralık): Altın çağını yaşayan Berlin en büyük planlarından birini hayata

geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris'te bir çeteyle bir araya gelir.

Centra tech:sahte kripto(1ocak): Gerçek suç temalı bu belgesel, kripto piyasasındaki denetimsizlik sayesinde yatırımcıları dolandırarak ele geçirdikleri milyonlarla lüks bir hayat süren üç adamı konu alıyor.

Beni kandıramazsın(1 ocak): Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı

kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini görünce kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komployu keşfeder.

as5a

2024 Netflix Filmleri

Kayıp Şehir (30 Aralık): Zeki ama inzivaya çekilmiş yazar Loretta Sage (Sandra Bullock), hayatını kahraman karakter “Dash”i canlandırmaya adamış yakışıklı kapak modeli Alan'ın (Channing Tatum) yer aldığı popüler aşk-macera romanlarında egzotik yerler hakkında yazarak geçirmektedir. Loretta, Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesinde iken, onu son kitabında yer alan antik kayıp şehrin hazinesine götürebileceğini uman eksantrik bir milyarder (Daniel Radcliffe) tarafından kaçırılır. Sadece kitaplarının sayfalarında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamak isteyen Alan, onu kurtarmak için yola koyulur. Destansı bir orman macerasına atılan bu beklenmedik çiftin, Kayıp Şehir’de hayatta kalmak ve sonsuza dek kaybolmadan önce antik hazineyi bulmak için artık birlikte çalışması gerekmektedir.

Kayınbiraderim bir vampir(24 Aralık): Korkak bir eski futbolcu, kayınbiraderinin dünyaya hükmetmeyi planlayan bir vampir olduğunu öğrenince cesaretini toplayıp vaziyeti kurtarmak zorunda kalır.

Margaux(30aralık): Bir grup üniversiteli arkadaş, bahar tatilinde lüks bir akıllı ev kiralar. Ama yüksek teknolojili ev düşmanca davranmaya başlayınca yapay zekâya karşı mücadele etmeleri gerekir.