26 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre 5 milyon kombo nedir? Kripto para oyunu Hamster Kombat günlük şifre ile katılımcılarına ufak çaplı hediyeler sunuyor.

26 Temmuz Hamster Kombat Günlük Şifre 5 Milyon Kombo Nedir?

Telegram tabanlı bir kripto oyunu olan Hamster Kombat günlük şifre ile katılımcılarına bir dizi ödül sunuyor. Binance ile Telegram üzerinden oynanan Hamster Kombat, her gün yeni bir günlük şifre açıklıyor.

Hamster Kombat kombo kartları kullanıcıların stratejilerini geliştirmelerine ve performanslarını artırmalarına yardımcı oluyor. 26 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre 5 milyon kombo ilgili günde açıklanıyor.

5 milyon coin kazandıran kartlara örnek vermek gerekirse Hamster Kombat 25 Temmuz günlük şifre kombo kartlarına bakalım. 25 Temmuz 2024 günlük şifre “AUDIT” olarak karşımıza çıkıyor. Bu kelimenin Mors alfabesindeki karşılığı şifre olarak kullanılıyor. Yani, 25 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre 5 milyon kombo aşağıdaki şekilde kodlanıyor.

A: . –
U: . . –
D: – . .
I: . .
T: –

Proje ekibi her günün şifresi ile ilgili bir paylaşım yapıyor. 26 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre 5 milyon kombo nedir diye soran kripto meraklılarının Hamster Kombat iletişim kanallarını takip etmesi gerekiyor.

Sanal bir kripto para borsasını yöneterek Hamster coin kazanılabilecek viral bir Telegram tabanlı oyun olan Hamster Kombat, adından sıklıkla bahsettiriyor. Telegram tabanlı olması sebebiyle projenin saldırılara açık olduğu yönündeki iddialardan tedirgin olan kripto meraklıları ise alternatif projelere yöneliyor.

En dikkat çekici miktarlarda yatırım toplayan ve yol haritası ile kripto meraklılarının radarına takılan projelerden biri WienerAI token oluyor. Gelin birlikte WienerAI token satın almak için bilmeniz gerekenleri inceleyelim.

Yapay Zeka Destekli WienerAI 7 Milyon Doları Aştı

Yapay zekadan güç alan bir yatırım partneri olan WienerAI projesinin erken dönem yatırımcılar için düzenlenen ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 7 milyon doları aşıyor.

Yapay zeka destekli bir kripto coin projesi olan WienerAI, popüler bir köpek coin olmasının yanı sıra katılımcılara işlevsellik de  sunuyor. Katılımcılarına Sosis Ordusu adını veren proje, yapay zekadan aldığı güç ile token sahiplerinin kripto yatırım kararlarını desteklemek istiyor.

Blok zinciri ile yapay zeka teknolojisini bir araya getiren WienerAI projesinin merkezinde Ethereum tabanlı bir kripto coin olan WAI token yer alıyor. En gelişmiş teknolojilerle donatılan WAI token, sahiplerine hem destek oluyor hem de çeşitli senaryolar aracılığıyla kazanç sağlıyor.

Ethereum ağında yer alması, yapay zeka teknolojilerini kullanması ve herkesi kripto dünyasına davet etmesi sebebiyle WienerAI token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor. Ön satış etkinliğinde toplanan fonların 7 milyon doları aşmış olması, borsa listelemeleri için heyecan yaratıyor.

WienerAI Platformu İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Yapay zeka sayesinde pek çok kişi için ürkütücü olan kripto dünyasını anlaşılır hale getiren WienerAI tokenin neden gelecek vadeden coinler arasında yer aldığına bakalım.

●      Ralli Potansiyeli Yüksek – Olası bir boğa koşusunda ralli yapma ihtimali yüksek kabul edilen bir yapay zeka girişimi olan WienerAI token, gelecek vadeden projeler listesinde yer alıyor.

●      Yapay Zeka Destekli –  Yapay zekadan güç alarak kripto yatırım kararları noktasında partnerlik sunması, WienerAI platformunu pek çok kripto projesinin önüne geçiriyor.

●      İşlevsellik –  Pek çok meme coin topluluk desteği ve viral popülerlik odağıyla geliştiriliyor. Bu projelerin aksine WienerAI, hem popüler bir köpek coin olmayı hem de yatırımcısına işlevsellik sunmayı amaçlıyor.

●      Staking İle Pasif Gelir Elde Etme İmkanı – Ethereum ağı üzerinde geliştirilen WienerAI tokenler, Proof of Stake (PoS) mekanizmasını bullanıyor. Bu mekanizma, katılımcıların pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor.

●      Proje Planı – Deneyimli yatırımcılar, herhangi bir kripto projesine dahil olmak için detaylı bir yol haritası görmek istiyor. Geleceğe yönelik planlarını açıkça paylaşan ve şeffaflığı ön planda tutan WienerAI, bu sebeple rakiplerinden ayrılıyor.

WienerAI Token Ön Satışında Son 5 Gün

İndirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, son 5 günlük fırsattan yararlanabiliyor. Borsa listelemeleri öncesinde fiyatlar artmadan yatırım yapma şansı sunan ön satış, kademeli fiyat politikası ile dikkat çekiyor.

WAI token fiyatı her aşamada yükseldiğinden erken yatırımcılar daha fazla avantaj elde ediyor. Projeye ne kadar erken dahil olunursa listeleme anındaki potansiyel kazanç o kadar fazla oluyor.

Mevcut aşamada yatırımcılar WAI token başına 0,00073 dolar ödüyor. Token sahipleri dilerse WAI tokenleri stake ederek yüzde 141 oranındaki APY’den faydalanabiliyor. Staking paneline göre ETH bloğu başına ödül ise 3938 WAI token oluyor.

Bu yazımızda 26 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre 5 milyon kombo nedir sorusuna yanıt aradık ve ön satışı ile dikkat çeken WienerAI tokeni inceledik.