Tropikal Lezzetleriyle Damağınızı Şenlendirecek Meyve Kurusu Çeşitleri Tropikal Lezzetleriyle Damağınızı Şenlendirecek Meyve Kurusu Çeşitleri

Depremde en fazla hasar gören iller, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Hatay ve Diyarbakır'dır. Depremde 11 bin 845 kişi hayatını kaybetti, 10 bin 708 kişi yaralandı. Depremden etkilenen bölgelerde, 165 bin 682 konut, 10 bin 277 işyeri ve 166 okul hasar gördü.

Depremden etkilenen bölgelerde, yaralıların tedavisi devam ediyor. Depremden evsiz kalanlar için geçici barınma yerleri kuruldu. Depremden etkilenen bölgelerde, hasarlı binalar yıkılıp yenileri inşa ediliyor. Depremden etkilenen bölgelerde, altyapı çalışmaları devam ediyor.

Depremden etkilenen bölgelerde, yaralıların tedavisi, geçici barınma yerlerinin inşası, hasarlı binaların yıkılıp yenilerinin inşası ve altyapı çalışmalarının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. Depremden etkilenen bölgelerde, hayatın normale dönmesi için çalışmalar sürüyor.