Ülkemizde gerçekleşen depremler Kandilli rasathanesi ve AFAD tarafından anında duyurular gerçekleştiriliyor. 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem sonrası artçı sarsıntılar devam etmektedir. Bir bilgiye göre, 09.34 sularında 3.1 büyüklüğe sahip deprem Elazığ’da gerçekleşti. Kandilli rasathanesi ve AFAD en son deprem listeleri haberimizin devamında...

AFAD-Logo-Renkli

Kandilli rasathanesi ve AFAD aracılığı ile en son yaşanan depremler her gün güncel bir şekilde sunuluyor. 6 Şubat tarihi ile yaşanan depremin ardından vatandaşlar her an her dakika deprem listelerini kontrol ediliyor. Yaşanan büyük depremin ardından artçı sarsıntılar hala devam etmektedir. Malatya, Hatay ve Kahramanmaraş gibi birçok ilde halen büyük depremler yaşanmaktadır. Malatya’da gerçekleşen 4,4 büyüklüğündeki depremi Kandilli rasathanesi açıkladı. 9 Ekim itibarı ile Kandilli rasathanesi ve AFAD tarafından düzenlenen en son deprem listesi oluşturuldu.

Malatya İlimizde deprem yaşandı

Kandilli rasathanesi ve AFAD aracılığı ile bildirilen veriye göre, yaşanan büyük depremin ardından birçok artçı sarsıntı devam etmektedir.

Malatya Pütürge'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem: Kısa Süreli Paniğe Neden Oldu Malatya Pütürge'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem: Kısa Süreli Paniğe Neden Oldu

Saat 09.34 Malatya Yeşilyurt bölgesinde 4,4 büyüklüğünde deprem olduğunu Kandilli rasathanesi açıkladı. Depremin derinliği ise 5.8 km olarak ölçüldü.

AFAD ve Kandilli rasathanesi en son yaşanan depremlerin büyüklük ve derinliklerini anında yayınlıyor. Yaşanan büyük depremler sonrası artçı sarsıntılar hala devam etmektedir.

Kandilli_Rasathanesi_ve_Deprem_Araştırma_Enstitüsü_logosu