Kardeş Ülkemiz Azerbaycan Başkanı Hasanov'dan Türkiye Açıklaması! Kardeş Ülkemiz Azerbaycan Başkanı Hasanov'dan Türkiye Açıklaması!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda yarın Portekiz ile karşılaşıyor. İlk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen milliler, galibiyet hedefliyor.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında yarın Portekiz ile karşılaşacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen millimiz, Portekiz'i de yenerek grupta zirveye yükselmeyi hedefliyor.

Maç Öncesi Moral ve Hazırlıklar

Maç öncesi milli takımda moraller oldukça yüksek. Teknik direktör Vincenzo Montella, Portekiz'in zor bir rakip olduğunu biliyor ancak kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor. Milli futbolcular da Portekiz'i yenmeye kararlı olduklarını ve taraftarların desteğini arkalarında hissedeceklerini belirtiyor.

Portekiz'in Ronaldo Faktörü

Portekiz ise bu turnuvada favori takımlardan biri olarak gösteriliyor. Cristiano Ronaldo'nun da forma giyeceği Portekiz, milli takımımıza zor bir rakip olacak. Ancak millimiz, Gürcistan maçında gösterdiği futbolla Portekiz'i yenebilecek güce sahip olduğunu kanıtladı.

Arda Güler Rekorları alt üst ediyor

Arda Güler, 19 yaş 114 gün ile Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atan en genç oyuncu oldu. Bu performansıyla Cristiano Ronaldo'yu (2004; 19 yaş 128 gün) geride bıraktı.

Maç Hangi kanalda ? Saat Kaçta ? Ne zaman ?

Maç, yarın 22 Haziran 2024 Cuma günü saat 19:00'da Almanya'nın Dortmund şehrindeki Signal Iduna Park stadyumunda oynanacak. Maç, TRT 1 ve beIN Sports kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

 A Milli Takımımızın Portekiz maçındaki şansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce millilerimiz galip gelebilecek mi?