Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Sema Beşikçioğlu, 12-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle açtığı serginin gelirlerini engellilere bağışladı.

Ordu’da balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Ordu’da balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Ev hanımı Beşikçioğlu, Ünye Belediyesi’nin destekleriyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle “Sevgi ve El Nuru İle Benim Hayatım Onların Hayatına Dönüşüyor” konulu el sanatları sergisini açtı.

Engelliler yararına açtığı sergi açılışında konuşan Semanur Beşikcioğlu, “Yaptığım el sanatları çalışmalarıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engellerimizin hayatlarına dokunmak istedim. Hepimiz bir engelli adayıyız. Kalplerimizde bir engel yoksa aşılmayacak hiç bir engel yok” dedi.

Sergi ziyaretinde konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise, “Hepimiz engelli adayıyız, çünkü bir trafik kazasıyla veya bir pıhtı ile hayatımız değişebiliyor. Başımıza ne geleceği belli olmayan bir dünyada, özellikle engelli kardeşlerimizin problemlerini ne kadar çözersek, aslında geleceğimizi o kadar huzurlu bir şekle dönüştürürüz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sergiye gelen ziyaretçiler Semanur Beşikçioğlu’nun el emeği ürünleri incelerken, katılanlara ise ürünleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: iha