Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ağustos ayı evde bakım maaşlarının 15'inde hesaplara aktarılacağını duyurdu. Temmuz ayında yapılan yüzde 19,31 oranında zamla birlikte, evde bakım maaşı 9,077 TL'ye yükseldi. Bu ödemeler, yaşlı ve engelli aylıkları ile aile destek paketleri sonrası merakla bekleniyordu. Bakanlık, maaşların ve diğer sosyal yardımların zamanında yapılması için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Araç Sahiplerini Üzecek Haberin Duyurusu yapıldı Benzine Zam! Araç Sahiplerini Üzecek Haberin Duyurusu yapıldı Benzine Zam!

Ödemelerle ilgili detaylı bilgilendirme, bakanlığın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Bu ay itibariyle zamlı ödemelerle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek isteyen vatandaşların, resmi duyuruları izlemeleri öneriliyor.

Evde bakım maaşı ödemeleri, genellikle ay ortasında yapıldığı için 15 Ağustos'ta hesaplara aktarılması bekleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, destek programlarının düzgün bir şekilde yürütülmesi için gerekli adımları attı. Ayrıca, sosyal yardımların zamanında ve zamlı olarak sağlanması amacıyla bakanlığın internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında güncel bilgiler paylaşılacak. Vatandaşların ödemelerle ilgili bilgi almak için bu kaynakları düzenli olarak takip etmeleri önem arz ediyor.