AKKUŞ’A SON 6 YILDA 350 MİLYONLUK YATIRIM

TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI BÜYÜKŞEHİRDE TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI BÜYÜKŞEHİRDE

 Akkuş ilçe heyeti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile buluştu.

 Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen buluşmada Akkuş’a yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar masaya yatırıldı. Başkan Güler, son 6 yılda Akkuş’a yapılan yatırım ile güçlenen ilçenin gücüne güç katması için heyetin ihtiyaç ve beklentilerini de dinledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Akkuş heyeti 2019 yılından bu yana yapılan ve ilçeye değer katacak yeni projeler için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

AKKUŞ, BAŞKAN GÜLER İLE BÜYÜK ADIMLAR ATTI

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Akkuş ilçesine son 6 yılda büyük yatırımlar kazandırdı. Bu kapsamda 139 kilometre asfalt ve beton yol, 60 bin metre içme suyu hattı, 6 bin metre kanalizasyon hattı, 8 içme suyu deposu ve 8 su alma yapısı inşa edilirken tarım, turizm gibi birçok alanda yapılan yatırımlarla toplamda 350 milyon TL ile Akkuş modern bir hale getirildi.