Transfer döneminde toplamda 10 futbolcu ile anlaşma imzalayan Fenerbahçe Livakovic ile birlikte Cengiz Ünder’de geri sayım başladı.

Camiaya yakınlığı ile bilinen Konanç “Ekambi ile 3 yıllık bir anlaşma yapıldığı” noktasında istihbarat bilgisi aldığını belirtti.

Jorginho Fenerbahçe İlişkisi

Konanç tarafından yapılan açıklamada da Jorginho dikkat çekiyor. Jorginho’nun durumunu soran Fenerbahçe’nin çok yüksek fiyat istenmesi ile birlikte askıya alındığı belirtildi. Son Arsenal – Manchester City kupa maçında sakatlığı ile oynayamayan Jorginho’ya Arap takımlarından da teklif olduğu belirtiliyor.

Ekambi, Cengiz Ünder ve Tete ile görüşmelerine devam eden Fenerbahçe’de Ryan Kent’in gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca Livakovic defterinde ise Almeria’nın çekildiği de belirtildi. Lazio’dan kaleci alan Almeria bu defteri kapattı.

Livakovic ile bir anlaşma olmazsa Fenerbahçe Keylor Navas’ı transfer edebilir.

Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Arda Güler, Galler Karşısında İlk 11’de Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Arda Güler, Galler Karşısında İlk 11’de

Defans Hattına Yeni Transfer

Merih Demiral’ın İtalya’dan iyi bir teklif almaması ile birlikte Merih’in Fenerbahçe’ye gelebileceği düşünülüyor. Serdar Aziz ile birlikte Samet Akaydın’ın takımdan ayrılması da gündem içerisinde yer alıyor.

Fenerbahçe’nin transfer çalımı yememek adına titizlikle araştırmalarına devam ettiği ve anlaşmalardan önce açıklama yapacağı da belirtiliyor. Bu durumu son derece titizlikle yönetmeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Konanç yeni transferlerle birlikte farklı bir Fenerbahçe olacağını belirtti.