Gelecekte yaşanacakları önceden bilerek dikkat çekmişlerdi. Son dizideki kehaneti ise yatırımcıların çok dikkatini çekti.

Daha önce siyasi olaylar, akıllı saatler, Covid-19, facetime gibi teknolojik gelişmeler gibi buna benzer bir çok konuda kehanetleri gerçekleşmişti. Son bölümde ise bitcoin ile ilgili kehanette bulundular.

BİTCOİN İLE İLGİLİ 2024 KEHANETLERİ...

2024 İçin Bitcoin kehanetinde bulunan simpsonlar izleyenleri düşüncelere itiyor. Yatırımcılar ve takipçiler kehanetin nasıl gerçekleşeceği hakkında kurgular yaparken sosyal medya ise dizi adı ve bitcoin ile çalkalanıyor. Kehanet izleyenleri merak içinde bırakıyor.

ORTAYA YENİ ATILAN KEHANET

Dizide karakterler arasında geçen bir konuşmada, bitcoinin 2024 yılında rekor tahminlere ulaşacağı konuşmaları heyecanlandırdı. “ 2024’te Bitcoin hakkında herhangi birşey duydunuz mu? Destansı olacak “ işte bu konuşmalar yatırımcıları çok heyecanlandırdı.

1 Milyon TL ile En Kârlı Yatırım Seçenekleri: Mevduat Faizleri mi, Gayrimenkul mü? 1 Milyon TL ile En Kârlı Yatırım Seçenekleri: Mevduat Faizleri mi, Gayrimenkul mü?

YENİDEN ZİRVEDE

Her beş yılda bir pik yapan bitcoin 2017 ile 2018 yıllarında yükselişe geçtikten sonra sessiz bir döneme girmişti. Simpsonlara göre 2024’te tekrar zirvelere çıkacağı düşünülüyor. Zamanla doğru olup olmadığı ortaya çıkacak.

Bu kehanet kripto  dünyasını da heyecanlandırdı. Yatırımcılar ve izleyiciler heyecanla 2024 bekliyor. Geçmişteki kehanetleri gibi bundan gerçekleşeceği düşünülüyor. Kripto için 2024 dönüm noktası olabilir. Yatırımcılar Simpsonlar’ın  2024 yılı kehanetini değerlendirecek gibi duruyorlar.