MKE Ankaragücü'nün kaptanı Garry Rodrigues, Trendyol 1. Lig'de şampiyon olup Trendyol Süper Lig’e yükselme hedeflerini vurguladı. Beştepe Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Rodrigues, lige Şanlıurfaspor galibiyetiyle başlamanın önemine dikkat çekerek, "İlk maçı kazanmak bize motivasyon verdi. Geçen sene herkes için zorlu geçti," dedi. Kaptan olarak ekstra sorumlulukları olduğunu belirten Rodrigues, "Sorunların üstesinden gelmek benim görevim. Ankaragücü'nü hak ettiği yere çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız," şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig 5. Haftada Neler Var? Bu Hafta Oynanacak Maçlar ve Saatler! Trendyol Süper Lig 5. Haftada Neler Var? Bu Hafta Oynanacak Maçlar ve Saatler!

Yeni transferlerden Renat Dadashov, ilk maçta gol atmanın kendisine moral verdiğini belirtti ve "Hedefimiz Süper Lig'e dönmek. Erzurumspor maçına odaklanıp kazanmak için her şeyi yapacağız," dedi. Osman Çelik ise, Ankaragücü ile şampiyonluk yaşamayı hedeflediğini ve "5. şampiyonluğumu burada yaşamak istiyorum," diye ekledi.