Hızlı Geçiş Sistemi’nde (HGS) alt limit fiyatlarına yapılan güncelleme duyuruldu. Özel bir banka, müşterilerine gönderdiği mesajda 100 TL olan alt limitin 3 Nisan tarihinden itibaren 175 TL olarak uygulanacağını açıkladı.

Hızlı Geçiş Sistemi’nde (HGS) yapılan yeni düzenleme ile alt limit fiyatları güncelleniyor. Özel bir bankanın müşterilerine gönderdiği mesajda, 100 TL olan alt limitin 3 Nisan tarihinden itibaren 175 TL olarak uygulanacağı belirtildi. Bu değişiklikle birlikte, 1’inci sınıf HGS ürünlerinin otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği yaşanmaması hedefleniyor. Otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenecek. Arabası olan emeklilerin yüzünü güldürecek haber ise Ziraat Bankası’ndan geldi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİLERE MÜJDE

Ziraat Bankası, promosyon kampanyasını güncelleyerek emekliye ödenen promosyon tutarını artırdı ve arabası olan emeklilere ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada, "İlk kez emekli maaşı alacak müşterilerimiz, Bankamızı tercih ederek bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilir." ifadelerine yer verildi.

EMEKLİLERE SUNULAN EK İMKANLAR

Ziraat Bankası, emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası’ndan almaya başlayan müşterilere özel kampanyalı vadeli mevduat faiz avantajı sunacak. Bu avantajlardan yararlanmak isteyen emekliler, en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilir veya Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığı üzerinden vadeli mevduat hesabı açabilirler.

ÜCRETSİZ HGS HİZMETİ

Ziraat Bankası, ilk kez emekli olan ve maaşını bankadan almaya başlayan müşterilere özel olarak ücretsiz HGS etiketi hizmeti sunacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler, en yakın şubeye başvurabilirler.

İNDİRİMLİ KİRALIK KASA HİZMETİ

Banka, emekli müşterilere özel %25 indirimli kiralık kasa hizmeti sunacak. Bu hizmetten yararlanmak için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

ÜCRETSİZ PARA TRANSFERİ

Ziraat Bankası, dijital kanallar üzerinden Havale-EFT-FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek. Sunulan bu imkanlardan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşımaları ve 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalamaları yeterli olacak.