Bu kapsamda da bir takım ilaçlar ve spreyler kullanarak karasineklerden kurtulmaya çalışıyoruz. Artık bu sorun için çok basit bir şekilde çözüm var.

Sabah kahvaltısını balkonda ya da bahçede yaptığımızda direkt olarak karasinekler bizleri rahatsız ediyor. Artık bu sineklerden kurtulmanın kolay yolları var. Bu yollar sayesinde sineklerin sizleri rahatsız etmesinin önüne geçeceksiniz.

Karasinekleri Kovmanın 3 Yöntemi

Günümüzde sivrisineklerle birlikte karasinekler rahatsız etmeye devam ediyor. Bu kapsamda sizlere belirteceğimiz 3 yöntem sayesinde hızlı bir şekilde karasineklerden kurtulabileceksiniz.

E-Devlet Şifresi Nasıl Değiştirilir? E-Devlet Şifresi Nasıl Değiştirilir?

·         Lavanta yağı sayesinde karasineklerden kurtulacaksınız. 1 fincan kadar lavanta yağını 1 adet teneke kutu ya da bezin üzerine dökebilirsiniz. Bu aşamadan sonra 24 saat kadar beklenmesi gerekiyor. Sonra kapağı açarak işleme başlayın. Evin her köşesine bunu yerleştirin. Bu karasineklerin gelişini engelleyecektir.

·         Karanfil ile birlikte 2 adet limonu kullanarak kovabilirsiniz. Burada yapmanız gereken ise limonları ortadan kesin. Limonun bir tarafına karanfilleri dikin. Üst kısım bir gelecek şekilde herhangi bir tabağa yerleştirebilirsiniz.

·         Birkaç tane sarımsağın karasineklerin gelebileceği yerlere yerleştirin. Bununla birlikte karasinekler eve girmeden gidecektir.

Bu tür yöntemlerle birlikte yaz aylarında karasineklerden kurtulmuş olursunuz. Bütün yöntemleri de kullanarak hiçbir şekilde sineklerin rahatsız etmemesini sağlayabilirsiniz.