Bugün, Brent petrol varil fiyatı 93 dolara kadar yükseldi ve motorinin ardından benzine de zam geliyor. Depolar bu gece yarısından itibaren daha yüksek fiyatlarla doldurulacak. Benzine yapılan zammın miktarı da belli oldu.

Akaryakıt fiyatlarında beklenen artış gerçekleşiyor. Önceki günlerde Ortadoğu'daki gerilimler, Brent petrol fiyatlarına yansımış ve ilk olarak motorinde zam olarak kendini göstermişti. Şimdi ise benzine dev zam haberi geldi. İsrail-Hamas çatışmalarının petrol fiyatlarını artırması sonucu pompada fiyatlar yükseliyor. Hatırlatmak gerekirse, motorine 16 Ekim gecesi 2 TL 30 kuruşluk bir zam yapılmıştı. Motorine gelen zammın ardından şimdi de benzine gece yarısı zam yapılacak ve bu zam miktarının 1.48 TL olarak belirlendiği açıklandı.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Yeni fiyatlar ile birlikte İstanbul'da bir litre benzin fiyatı yaklaşık olarak 35,21 TL olacak. Ankara'da bu fiyat 35,86 TL ve İzmir'de 35,97 TL olacak.

İşte güncel akaryakıt fiyatları:

- İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 33.64 TL

- İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.61 TL

- İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.60 TL

- İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 33.59 TL

Sıfır Faizli Krediler: Hangi Bankalar Hangi Avantajları Sunuyor? Sıfır Faizli Krediler: Hangi Bankalar Hangi Avantajları Sunuyor?

- İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.55 TL

- İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.13 TL olarak belirlendi.