Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında İkas Eyüpspor ile yapacağı zorlu mücadele öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanlarla maçın hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Antrenmanın detaylarını sitesinden inceleyebilirsiniz.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular kondisyon ve taktik çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, ısınma koşuları, pas çalışmaları ve minyatür kale oyunları yer aldı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Genç teknik adamın nasıl bir oyun planı izleyeceğine adresinden ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Yönetimi de Antrenmanı Yakından Takip Etti

 İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel, oyuncuları yerinde destekledi.

Yeni kitap teknolojinin sınırlarını ele alıyor; A'ja Wilson rekor kırdı Yeni kitap teknolojinin sınırlarını ele alıyor; A'ja Wilson rekor kırdı

Beşiktaş, İkas Eyüpspor maçının hazırlıklarına 20 Eylül Cuma günü saat 11.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek. Bu antrenmanın ardından oyunculara bir günlük izin verilecek.

Beşiktaş - Eyüpspor maçını sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.