Beşiktaş'ta iç transferde sona yaklaşılırken, iki önemli isimden farklı haberler devam ediyor.

Beşiktaş

Salih Uçan Kalıyor:

Geçtiğimiz günlerde kopma noktasından gelen Salih Uçan ile yapılan görüşmelerde son dakika gelişmeler yaşandı. Tarafların ücret görüşmelerinde geri adım atmaları ve anlaşma noktasına yaklaşıldığı öğrenildi. Bu gelişmeye göre, Salih Uçan yeni sezonda Beşiktaş'ın formasını giymesini sürdürmeye devam edecek.

Cenk Tosun Veda Ediyor:

Cenk Tosun'un ise Beşiktaş'tan ayrılığı kesin gözüyle bakılıyor. konuya yönelik tribün tepkisinin de bilgilerin Cenk Tosun'un takımdan ayrılmasına sıcak baktığı ve Eyüpspor ile temasta olduğu biliniyordu.

Sezon Performansları:

Bu sezon Beşiktaş'ta 31 maça çıkan Salih Uçan, 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Cenk Tosun çıktığı 40 karşılaşmada takımına 10 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.

Ali Çamdalı: "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor" Ali Çamdalı: "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"

Salih Uçan'ın oğlu anda oynamasıyla Beşiktaş'ta transfer cephesindeki dengeler değişti. Cenk Tosun'un ise takımdan ayrılmasıyla forvet hattında önemli bir kalacak. Beşiktaş yönetimi, bu kişileri doldurmak için transfer çalışmalarını hızlandıracaktır.

Editör: Arda KERSU