Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların benimsenmesi gittikçe artarken Unbound Fund, BTC yatırımı yaparak Avrupa Birliği vatandaşlığı alma imkanı sağlayan bir fırsat sundu. Peki, Bitcoin yatırımıyla AB vatandaşlığı için şartlar neler?

Bitcoin Yatırımıyla AB Vatandaşlığı İçin Şartlar

Hindistan merkezli bir blok zinciri şirketi ve kripto para fonu olan Unbound Fund, oluşturduğu yeni fon aracılığıyla Bitcoin’e 500 bin euro değerinde yatırım yapanların, Portekiz tarafından sunulan Altın Vize imkanından faydalanabileceğini açıkladı.

Açıklamada, fonun Altın Vize koşullarını karşılayan ilk Bitcoin yatırım fonu olduğu vurgulanırken konu hakkında konuşan Unbound Fund kurucusu Alessandro Palombo, “Ailemle birlikte yaşamayı seçtiğim bir ülke olan Portekiz ile Bitcoin’i karşılıklı yarar sağlayacak şekilde hareket özgürlüğü için bir araç olarak kullanmanın zamanının geldiğine inanıyorum.” dedi.

Unbound Fund ayrıca sundukları fonun yüzde 100 pasif Bitcoin tutacağını, güvenlik ve basitlik için Blackrock ETF’lerine yatırım yapacağını ve BDO denetimlerinde tam şeffaflık sağlayacağını ifade etti.

Palombo, teknik ve stratejik nedenlerden dolayı Avrupa'daki yatırım yoluyla vatandaş programının en iyi seçenek olduğuna inanıyor. Şirket kurucusu ayrıca müşterileri kabul etmeye başladıklarını ve şu anda konuyla ilgili ekiplerle görüştüklerini öne sürdü.

Bitcoin Son 40 Günün En Yükseğinde

Kripto yatırımlar aracılığıyla Avrupa Birliği vatandaşlığı elde edebilme ihtimali bile blok zinciri dünyasını heyecanlandırıyor. Vatandaşlığa konu olan lider kripto Bitcoin, 22 Temmuz’da bazı platformlarda 68 bin dolar seviyesini aşarak son 40 günün en yüksek seviyesine ulaşıyor.

Analistler, 10 gün içindeki neredeyse yüzde 20'lik artışı, Alman hükümetinin Bitcoin satışlarının sona ermesine ve yatırımcıların ABD Federal Rezervinin 2024'te faiz oranlarını düşüreceğine olan güvenine bağlıyor.

Uzun süredir beklentileri karşılayamasa da Bitcoin halen pek çok yatırımcı için çok yüksek fiyatlardan işlem görüyor. BTC’ye yatırım yapma şansı olmayan küçük yatırımcılar, küçük ölçekli ancak hızlı gelir getirme potansiyeline sahip projelere yöneliyor.

PEPE Çılgınlığını Kaçıranlar Pepe Unchained İçin Sıraya Giriyor

Meme coin çılgınlığı denilince akla gelen ilk isimlerden olan kurbağa temalı PEPE’ye yatırım yapma şansını kaçıran kripto meraklıları, Pepe Unchained token satın almak için adeta sıraya giriyor.

PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained, ERC-20 protokolüne uyan bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut haliyle yüzde 350’nin üzerinde APY imkanı sunan PEPU, kripto dünyasındaki staking ödüllerinde devrim yapmak istiyor. Ethereum ağının Katman-2 teknolojisini kullanan PEPU, bu sayede staking ödüllerini ikiye katlamayı hedefliyor.

Topluluk odaklı proje, kendi zincirini kullanan ilk PEPE projesi olarak geliştiriliyor. Hız, verimlilik, ödül ve kazanç açısından Katman-1 projeleri geride bırakan PEPU coin, meme coin çılgınlığının liderlerinden olan PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyor. Pepe zinciri ile ETH arasında kurulan hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde PEPU, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli barındırıyor.

ETH’den 100 kat daha hızlı bir deneyim sunan Katman-2 teknolojili PEPU, yüksek performansına rağmen düşük işlem ücretleri ile bir kez daha yatırımcıların gönlünü çeliyor. Projenin teknik detaylarından ve yol haritasından etkilenen kripto meraklıları, Pepe Unchained token satın almak için hızlı davranıyor.

5 Milyon Dolar Aşıldı! Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

Pepe Unchained token ön satışına geçmeden önce projenin tokenomiklerini inceleyelim. PEPU coinin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’sine denk gelen 1,6 milyar token ön satış aracılığıyla erken dönem yatırımcılarla buluşuyor.

PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Proje ekibi, indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar için bir ön satış etkinliği düzenliyor. 50 aşamalı bu etkinliğin ilk aşamasında 0,008 dolar olan token fiyatı son aşamaya geldiğimizde 0,0097284 dolara yükseliyor. Kademeli fiyat artışı stratejisi ile erken benimseyenleri ödüllendirmek isteyen proje ekibi, daha borsa listelemeleri gerçekleşmeden potansiyel kazanç sunmuş oluyor. Ekip, listelemeler ile 70 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri yaratmayı hedefliyor.

Pepe Unchained tokenin topluluk odaklı yaklaşımı staking ödülleri ile de perçinleniyor. Şu ana kadar 436 milyon üzerinde PEPU token stake edilirken projenin APY’si yüzde 366’da oturuyor. PEPU tokenlerini kilitlemeyi tercih eden yatırımcılar, ETH bloğu başına 608,82 PEPU coin ödül kazanıyor.

Proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtmayı planlayarak katılımcı faydasını uzun süreli bir heyecana dönüştürüyor. Şu ana kadar 5 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran Pepe Unchained token, mevcut aşamadaki fiyatıyla 0,0086304 dolardan alıcı buluyor.

Yatırımcılar, PEPE’ye seviye atlatan ve Ethereum ağının güvenliğini kullanırken hızını artıran PEPU coin’e yatırım yapmak için ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri kullanabiliyor.