Gamze Karta kimdir?

Gamze Karta
1995  yılında İstanbul’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni güzelin aslen Hatay İskenderunlu. Sosyal medya fenomeni güzel sıkça eski hali ve estetik yaptırdığı gibi konular ile gündeme geliyor. Uzunmakarna kullanıcı adını kullanan Özgür Balakar ve Ayda Kutay ile yakın arkadaş olması ile de gündeme gelen tiktok fenomeni güzel Karta tiktok’ta yakaladığı kitleyi instagram platformuna aktarmayı başardı.

Gamze Karta kaç yaşında?
Son zamanların en çok yıldızı parıldayan fenomenlerinden olan Karta’nın hayranları fenomen hakkında sıkı bir takibe girdiler. En çok aratılan soruların başında ise sosyal medya fenomeni güzelin yaşı yer aldı. 1995 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni şuan 27 yaşında.

Gamze Karta’nın boyu ve kilosu?

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Karta şimdide fiziği ile gündeme oturdu. Sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri sıkça fenomenin boyunu ve kilosunu aradılar. 168cm uzunluğunda olan sosyal medya fenomeni güzel’in ne yazık’ki kilo bilgisine ulaşamadık.

Sosyal medya hesapları

Sosyal medya fenomeni olan Karta’nın n tiktok platformunda 1.9M takipçisi ve 56milyondan fazla beğenisi bulunmakta.  Instagram hesabında ise   tiktok platformunda paylaştığı içerikleri paylaşan fenomen isim bu konuda oldukça başarılı ilerliyor öyleki İnstagramda 391bin takipçiye ulaştı bile.