BMW, i5 serisini genişletiyor ve bu sonbaharda otomobil dünyasına damga vuracak yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Öne çıkan yeni i5 xDrive40 Touring, 394 beygir gücüyle adeta bir canavara dönüşüyor. 0'dan 100 km/s hıza sadece 5,5 saniyede ulaşabilen bu dört tekerlekten çekişli araç, WLTP döngüsünde tek bir şarjla 520 km menzil sunarak uzun yolculukları da zahmetsiz hale getiriyor.

Bmw I5-1

Şarj İşlemi Artık Çok Kolay!

i5 Touring, DC hızlı şarj istasyonlarında yalnızca 30 dakikada %10'dan %80'e kadar şarj olabiliyor. Ayrıca, 22 kW’a kadar AC şarj desteği ile evde gece şarjı yaparken zaman kaybetmiyorsunuz. Bu, hem şehir içi hem de uzun yolculuklarda rahat bir kullanım sunuyor.

Yenilikler Sizi Bekliyor!

BMW, 5 Serisi Touring ve Sedan modelleri için etkileyici yeni dış ve iç tasarım seçenekleri sunuyor. Kasım 2024’te satışa sunulacak BMW Individual Frozen Portimao Blue metalik rengi, dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. İç mekan, M Sport paketinin ek Comfort Paketi ile birlikte lüks M çok işlevli koltuklar ve isteğe bağlı M Alcantara Antrasit tavan döşemesi ile donatılacak.

Teknoloji Meraklılarına Müjde!

Bu sonbaharda, teknoloji tutkunları için kablosuz yazılım güncellemeleri geliyor. Bu güncellemeler, mevcut BMW modellerine yeni ve geliştirilmiş işlevler ekleyecek. Ayrıca, BMW Dijital Anahtarı, "Bir Zincirde Paylaşım" işlevi ile anahtar paylaşımını daha da esnek hale getirecek.

Araç İçi Eğlenceye Yeni Bir Boyut

BMW'nin araç içi eğlence sistemi, Temmuz 2023’ten itibaren üretilen modellerde video akışı ve oyun oynama olanağı sunacak. Yolcular, akıllı telefonlarını kumanda olarak kullanarak araç hareketsizken oyun keyfini çıkarabilecekler. AirConsole ile yapılan ortaklık, araç içi oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Bmw I5

Dünyanın En Az Yakıt Tüketen 10 Otomobili Açıklandı Dünyanın En Az Yakıt Tüketen 10 Otomobili Açıklandı

Şarj Süreci Artık Daha Kolay

BMW'nin en yeni OS 9 yazılımı, şarj işlemlerini zahmetsiz hale getiriyor. Almanya'da sürücüler, katılımcı DC istasyonlarında araçlarından doğrudan elektrik için ödeme yapabiliyor. Yeni hızlı filtreler ve detaylı bilgilerle donatılmış sistem, kamusal şarj istasyonlarının bulunmasını kolaylaştırıyor.