Base ağının yeni yıldızlarından biri olan BRETT coin, son dönemlerde en çok dikkat çeken kripto para birimleri arasında yer alıyor. Meme coin çılgınlığının amiral gemisi PEPE’nin en iyi arkadaşı olan BRETT coin hangi borsalarda var?

BRETT Coin Hangi Borsalarda Var?

“Boy’s Club” çizgi romanındaki karakterlerden biri olan ve kripto dünyasının kültürel ikonlarından biri haline gelen BRETT coin, rahat tavırları ve video oyunlarına olan sevgisiyle bilinen bir karakterin tokenize versiyonudur.

Base tabanlı bir meme coin olan BRETT coin satın almak isteyen yatırımcılar hem merkezi hem de merkeziyetsiz borsalar kullanabilir. BRETT coin satın alınabilecek merkezi borsalara örnek olarak Bybit, Gate.io, KuCoin, Bitget ve LBank verilebilir. Merkeziyetsiz borsalara örnek ise Uniswap, Pancakeswap ve SushiSwap olabilir.

BRETT coin hangi borsalarda var? sorusunu yanıtladığımıza göre güncel CoinMarketCap verilerine de bakabiliriz. BRETT coin bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,1521 dolardan işlem görüyor. Coin fiyatı son 1 ayda yüzde 113 ve son 7 günde yüzde 4 artış gösteriyor. Bununla birlikte son 24 saatte yaşanan yüzde 9 üzerindeki düşüş, yatırımcıların BRETT coin’den çıkış kararı vermesine yol açabiliyor.

BRETT alternatifi arayan yatırımcılar, son günlerin yükselen değeri Pepe Unchained projesine ilgi gösteriyor. PEPE’nin arkadaşı BRETT’ten ümidini kesen yatırımcılar, PEPE’yi bir üst seviyeye çıkaracak Pepe Unchained token satın almak için hızlı hareket ediyor.

Pepe Unchained 1 Milyon Dolara Ulaştı

En büyük meme coin projelerinden biri olan kurbağa temalı PEPE’yi kendi zinciriyle buluşturan ve ona seviye atlatan Pepe Unchained ön satış etkinliği yatırımcılardan yoğun talep görüyor. Ethereum’a rakip olmaya hazırlanan Pepe Unchained ön satışınta toplanan fonlar 1 milyon dolara ulaşıyor.

Pep Unchained token kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde geliştirildiği için yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Daha hızlı, daha kazançlı ve daha etkin bir kripto deneyimi sunan PEPU coin, topluluk odaklı bir yol haritası ve özellikler ile geliştiriliyor.

PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained, ERC-20 protokolüne uyan bir token olarak kripto arenasına giriş yapıyor. Mevcut haliyle yüzde 2000’in üzerinde APY imkanı sunan PEPU coin, benzersiz staking ödülleriyle ortalığı kasıp kavurmaya geliyor.

Katman-1 projeleri geride bırakan ve PEPE’nin zincirlerini kırmasını sağlayan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli ön satışa yoğun ilgi gösteriyor.

Bu noktaya kadar BRETT coin hangi borsalarda var ve Pepe Unchained ön satışı nasıl ilerliyor sorularına yanıt bulduk. Şimdi Pepe Unchained projesinin tokenomiklerini inceleyelim.

Pepe Unchained Projesinin Tokenomikleri

Meme coin çılgınlığının baş kahramanı PEPE’yi kendi zincirine kavuşturarak topluluk odaklı yaklaşımıyla ilgi gören PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara ayrılıyor.

PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje fonlamaya ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor.

Proje ekibi PEPU ön satış etkinliği ile toplamda 14 milyon 138 bin 608 dolar fon toplamayı hedefliyor. Ön satışta satışa sunulan 1 milyon 600 bin PEPU token, indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak isteyen erken dönem yatırımcılara tahsis ediliyor.

PEPU ekibi borsa listelemeleri için gün sayıyor ve listeleme anında 70 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri yaratmayı amaçlıyor. Deneyimli ekip yatırımcıların kazancını ise yalnızca borsa listelemelerine endekslemiyor. Benzersiz staking ödülleri ile katılımcılar 2 kat staking ödülü kazanma imkanı bulabiliyor.

Pepe Unchained ön satışı 50 aşamalı bir etkinlik olarak düzenleniyor. İlk aşamada PEPU  token başına 0,008 dolar olan fiyat, sonuncu aşamaya geçildiğinde 0,0097284 dolara yükseliyor. Her bir aşama için 32 milyon adet PEPU token tahsis edilirken 24 Haziran’da başlayan ön satış etkinliğinde toplanan fonların şimdiden 1 milyon dolara ulaşması büyük alkış topluyor.

Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

Kendi zinciri ile PEPE’yi bir üst lige çıkaran Pepe Unchained token mevcut aşamada 0,0080641 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Ön satış sayfasında yer alan geri sayım aracına göre bu aşamanın bitmesine ve fiyat artışına 1 günden az bir zaman bulunuyor.

Potansiyel yatırımcılar, MetaMask cüzdan kullanarak ön satışa katılabiliyor ve indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın alabiliyor. PEPU token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ödeme yapma imkanı buluyor.

PEPU token sahipleri dilerse yüksek APY ve blok ödülleri sunan staking mekanizmasından faydalanabiliyor. Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliği ile kilitlenen token sayısı şimdiden 70 milyonu PEPU’yu aşıyor. Yatırımcılar, staking mekanizması ile ETH bloğu başına 608,82 PEPU token elde edebiliyor.

En Çok Tercih Edilen Köpek Coin Hangisi? En Çok Tercih Edilen Köpek Coin Hangisi?