Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Ekşi Sözlük'ün yeni alan adı olan eksisozluk1923.com'a erişimi yeniden engelledi. Bu erişim engelinin nedeni olarak Milli Güvenlik ve kamu düzeninin korunması gösterildi.

WhatsApp'a Yepyeni Bir Özellik: Durumlarda Kullanıcı Etiketleme Dönemi Başlıyor WhatsApp'a Yepyeni Bir Özellik: Durumlarda Kullanıcı Etiketleme Dönemi Başlıyor

Ekşi Sözlük'e daha önce de iki kez erişim engeli getirilmişti. BTK'nın bugün aldığı karar doğrultusunda, Ekşi Sözlük, Milli Güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle tekrar erişime kapatıldı. Ankara 6’ncı Sulh Ceza Hakimliği'nin aldığı karar, bugün itibariyle yürürlüğe girdi.

FDGDG

Ekşi Sözlük, 21 Şubat tarihinde BTK tarafından erişime engellenmiş ve yapılan itirazlar sonucu mahkeme tarafından erişim engeli kaldırılmıştı. Ancak daha sonra yapılan bir başka itiraz üzerine site bir kez daha kapatılmıştı. Bu durumun ardından Ekşi Sözlük, alan adını değiştirerek eksisozluk1923.com adresine geçmişti. Ancak BTK'nın yeni aldığı karar doğrultusunda bu alan adı da erişime kapatıldı."