Ordu ilinde bulunan alışveriş merkezleri Ordu ilinde bulunan alışveriş merkezleri

KURTULMUŞ MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU, KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI BAŞLADI. KISA SÜREDE TAMAMLANACAK OLAN ÇALIŞMA İLE MAHALLENİN YILLARDIR BEKLEDİĞİ ALTYAPI YATIRIMI TAMAMLANMIŞ OLACAK

Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.

FATSA İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİNE YENİ HATLAR ÇEKİLİYOR

Bu kapsamda çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam eden Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi Hal bölgesinde, sağanak yağmurlar sırasında sık sık sorun yaşayan alanlarda çalışma başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yapılacak çalışma ile mahalleye, 1600 metre içme suyu hattı, 1600 metre kanalizasyon hattı ve 1000 metre yağmur suyu hattı çalışması yapacak.

MUHTAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan yatırımlardan memnuniyetlerini dile getiren Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş, “Yapılan yatırım mahallemizin yıllardır beklediği bir çalışmaydı. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu sıkıntımızı çözüme kavuşturdu. Ekipler geldi. Çalışmalara başladılar. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışma için Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.