Yaklaşık 30 yıldır lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu olmuştur. Teknolojik gelişmelere paralel olarak Alma Lasers tarafından lazer epilasyon yönteminin dezavantajlı yönleri geliştirilerek Buz Lazer üretilmiştir. Bu sayede artık neredeyse ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi mümkün olmaktadır. Lazer Epilasyon merkezleri gelişmiş sistemi ile Buz Lazer cihazlarını tercih etmekte ve müşterilerine konforlu lazer epilasyon deneyimini sunmaktadır. 

Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere üç dalga boyunu tek bir sistemde birleştirmesi ile daha güçlü ve daha etkili bir lazer epilasyon sağlanması mümkün olmaktadır. Tüm derinliklerdeki kıl kökleri ve kılın tüm anatomik yapıları hedeflenebilir. Dolayısıyla Buz Lazer ile tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlar alınabilmektedir. Buz Lazer epilasyon merkezleri müşterilerine sağlamış olduğu çok çeşitli avantajları ile diğer lazer epilasyon merkezlerinden her zaman bir adım önde olmayı başarmıştır. 

Buz Lazer Hakkında En Sık Sorulanlar 

Buz Lazer Göze Zarar Verir Mi?

Buz lazer epilasyon esnasında işlem yapılan odada bulunan herkes lazer koruyucu gözlükleri takmak zorundadır. Buz lazer cihazının kendi özel koruyucu gözlükleri hem uygulayıcılar hem de hastalar için mevcuttur. Koruyucu gözlükler gözleri hatalı bir atış sonucu göze gelebilecek lazer ışınından korumaktadır. Dolayısıyla lazer epilasyon seansı boyunca gözler lazerin zararlı ışınlarından korunmuş olacaktır. Buz Lazer epilasyon merkezleri uygulama esnasında alınması gereken tüm önlemleri almakta ve güvenilir lazer epilasyonu mümkün kılmaktadır. 

Buz Lazer Güneş Lekesi Yapar Mı?

Egzoz Manifoldu Nedir? Egzoz Manifoldu Nedir?

Buz Lazer sahip olduğu ütüleme tekniği (in-Motion) ve gelişmiş soğutma sistemi olan, Ice Teknolojisi ile oluşabilecek herhangi bir yan etki riskini minimuma indirmektedir. Buz Lazer, her mevsimde güvenle güvenle uygulanabilir. Buz lazer seansından sonra güneş lekesi oluşumunu önlemek adına, 1 hafta önce ve seanstan 1 hafta sonra güneş ile birebir temastan kaçınmanız ve seanslarından sonra, günlük yaşantınızda mutlaka SPF 30 veya SPF 50 güneş koruyucu kullananıma özen göstermeniz yeterli olacaktır. Seanslardan sonra güneş koruyucu kreminizi kullandığınız takdirde Buz Lazer güneş lekesi oluşmasına neden olmaz ve mevcut güneş lekelerini arttırmaz.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Kez Yapılır ?

Buz Lazer epilasyon ortalama olarak 6-8 seans önerilmektedir. Buz Lazer ile ortalama 6-8 seans içerisinde istenmeyen kıl ve tüylerinizden %80-90 oranında kalıcı olarak kurtulmanız mümkündür. Fakat belirtilen seans sayısı ortalamadır. Yani kıl yoğunluğu, kıl tipi, kişinin yaşı, cilt tipi gibi faktörlere bağlı olarak bazı durumlarda normal seansa ek 1-2 seans daha gerekebilir, bazende beklenenden daha kısa sürede istenilen sonuçlar alınabilir.