Canik Belediyesi, 23 Nisan’a özel çekiliş düzenliyor.

 Vatandaşların yoğun bir ilgiyle katılım sağladığı çekiliş programlarına bir yenisini daha ekleyen Canik Belediyesi, 23 Nisan Özel Çekiliş Programı ile yüzlerde tebessüm olmaya devam ediyor. Vatandaşların ‘Bisiklet’, ‘Oyuncu Klavye ve Mouse Seti’, ‘Akıllı Saat’, ‘Bluetooth Kulaklık’ ve ‘Astro Tabu Oyunu’  hediyelerinin sahibi olacağı çekiliş programının son başvuru tarihi 23 Nisan 2024 olarak duyuruldu.

Türkiye'de Kredi kartı ile En çok ne alınıyor ? işte Cevap ! Türkiye'de Kredi kartı ile En çok ne alınıyor ? işte Cevap !

Birbirinden Özel Hediyeler

Canik Belediyesi tarafından ‘23 Nisan Özel Çekilişi’ için yapılan açıklamada, katılımcıların Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında yer alan çekiliş gönderisinde belirtilen katılım şartlarını dikkatle incelemeleri, katılım yönergesi gereğince Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarının takip edilmesi, ilgili çekiliş gönderisinin X (Twitter) üzerinden retweet yapılması ve beğenilmesi, Instagram üzerinden ise beğenilmesi ve çekiliş gönderisinin  hikâyeye eklenmesi ile her iki sosyal medya platformunda yer alan ilgili çekiliş gönderisinin yorumlar kısmına en az 2 arkadaşın etiketlemesi gerektiği belirtildi. Açıklamada, hediye almaya hak kazanılması için tüm çekiliş şartlarının yerine getirilmesi gerektiği kaydedilirken, vatandaşların 23 Nisan 2024 Salı günü saat 23.59’a kadar çekiliş programına başvuruda bulunabileceği ifade edildi. Çekiliş sonuçları 24 Nisan 2024 Çarşamba günü, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklanacak.

23 Nisan'da Hediyeniz Canik'ten 

  1.  Bisiklet
  2.  Oyuncu Klavye ve Mouse Seti 
  3.  Akıllı Saat 
  4.  Bluetooth Kulaklık
  5.  Astro Tabu Oyunu 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel düzenlediğimiz çekilişle birbirinden özel hediyeleri sizlerle buluşturuyoruz.

Editör: Arda KERSU