CarrefourSA, 13 Aralık tarihine kadar geçerli kampanyası kapsamında kırmızı et ürünlerinde dev indirime gitti. %45'e varan indirimli fiyatları ile dikkat çeken CarrefourSA'da dana kıymanın kilosu 339.90 TL yerine 299.90 TL'ye satılıyor. CarrefourSA markette dana kuşbaşının kilogram fiyatı ise 388,90 TL yerine 314,90 TL'den satışa sunuluyor.

Kademeli Emeklilikte Yenilik Sinyalleri: Ne Beklemeliyiz? Kademeli Emeklilikte Yenilik Sinyalleri: Ne Beklemeliyiz?

CarrefourSA Market'in tüm kırmızı et ürünlerinde %45'e varan indirim var. Bu kapsamda, dana eti, kuzu eti, antrikot, bonfile, biftek, hamburger köfte, sucuk, salam, pastırma, sosis ve kavurma gibi ürünlerde indirimli fiyatlar uygulanıyor.

5dg4d58f

Beyaz Et ve Balık Ürünlerinde de İndirim

Carrefoursa market kırmızı et ürünlerinin yanı sıra beyaz Et ve Balık çeşitlerinde de indirime gitti. Carrefoursa market tarafından yapılan açıklamaya göre Türk somonu 299,90 TL yerine 99,90 TL'ye satılıyor. Kızarmış yarım hindi 3-4 kişilik %45 indirimli, Tavuk ve hindi eti çeşitlerinde yine %45 indirimli fiyatlar sizlerle buluşacak. Ayrıca sucuk, salam, pastırma, sosis, kavurma gibi birçok üründe de CarrefourSA markette de fiyat indirimi var.

İndirimlerden Nasıl Faydalanabilirim?

CarrefourSA'nın kırmızı et, beyaz et ve balık ürünlerindeki indirimlerden faydalanmak için, 13 Aralık tarihine kadar CarrefourSA mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, CarrefourSA'nın online alışveriş sitesi ve mobil uygulaması üzerinden de indirimli ürünleri satın alabilirsiniz.