Yıllar geçse de unutulmayan yapımlar arasında olan Geniş Aile dizisi tekrar bölümleri de en çok izlenen eski yapımların başında geliyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse yüzleri güldüren konusuyla küçük büyük herkesi ekran başına toplayan sevilen dizinin unutulmaz karakterleri Cevahir ve Ulvi’nin yıllar sonra yeniden bir araya geleceği haberi izleyiciyi heyecanlandırdı. Cevahir ve Ulvi ikilisinden yıllar sonra yeni proje. Haberi Geniş Aile dizisinin senaristi Cüneyt İnay verdi. İşte tüm detaylar…

GENİŞ AİLE HALA HAFIZALARDA

2009 yılında ekranlara gelen Geniş Aile dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse kahkahalara boğan konusuyla unutulmaz yapımlar arasında. Hiç bitmesin istenen yapımların başında gelen sevilen dizi aradan yıllar geçmesine rağmen tekrar bölümleriyle hala en çok izlenenler arasında. Geniş Aile dizisinin en unutulmaz karakterleri ise ayrılmaz iki olan Cevahir ve Ulvi. Bu ikilinin arkadaşlığı ekran başındaki izleyiciyi hem güldürmüş hem de mutlu etmişti.

Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya beraber görüntülendi Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya beraber görüntülendi

Cevahir Ve Ulvi Geri Donuyor Genis Aile Yeniden Hem De Muhtesem Ikiliyle-1CEVAHİR VE ULVİ YENİDEN AYNI PROJEDE OLACAK

Cevahir ve Ulvi arasındaki diyaloglar dizinin tadı tuzu olurken izleyici tarafından çok sevilen Geniş Aile dizisi 2015, 2016 ve 2019 yıllarında film olarak beyazperde de yerini almıştı. 2015 yılında Geniş Aile: Yapıştır, 2016 yılında Geniş Aile 2: Her Türlü ve 2019 yılında da Geniş Aile Komşu Kızı filmleri vizyona girmiş ve izlenme rekorları kırmıştı. Geniş Aile sevenlere yeni müjde dizinin senaristi Cüneyt İnay’dan geldi. Sosyal medya hesabından güzel haberi veren İnay, ‘Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi: Part-1’ notunu ekledi. Bu paylaşımla Cevahir ve Ulvi’ye özel bir filmin yolda olduğu anlaşıldı. Şimdi herkes heyecan ve merakla Cevahir ve Ulvi’yi yıllar sonra yeniden buluşturacak olan filmi bekliyor.