Hem kursta geçirilen süre boyunca hem de sonrasında danışmanlık desteği ile öğrencilerin yol haritası oluşturma konusunda her zaman yardımcı olmuştur. Güzel sanatlara hazırlık eğitimi, yurtdışı ve yurtiçi portfolyo hazırlık kursunun beraberinde alanlara yönelik ders başlıkları adı altında; Tekstil ve Moda Çizimi, Çizgi Film ve Animasyon, Endüstriyel Ürün Çizimi, Dijital Modelleme, Mimarlık ve İç Mimarlık Çizim Eğitimi, Grafik, Resim, Heykel, Geleneksel Türk El Sanatları, Seramik ve Cam gibi bölümlerin akademik olarak çizim eğitimleri verilmektedir.

Her yaşa ve seviyeye uygun eğitim içerikleri ile uzman eğitmenlerle beraber profesyonel bir sanat eğitimi alacaksınız. Dünyanın her yerinde kabul gören çizim tekniklerini öğrenerek yetenek sınavlarına hazırlanıp aynı zamanda portfolyo hazırlayabilecek seviyeye geleceksiniz. Yurtiçindeki özel ve devlet üniversitelerinin yetenek sınavlarına hazırlık eğitimlerinin yanı sıra Amerika, İtalya, Almanya, Fransa, Avusturalya, Hollanda, Belçika gibi ülkelerin tüm sanat bölümlerine yönelik portfolyo hazırlık kurslarına da katılabileceksiniz. Bu kursta çizim teknikleri ile beraber renk uyumu, sayfa düzeni, pafta oluşturma gibi temel konuları da göreceksiniz. Uzman eğitmenler eşliğinde baştan sona emin adımlarla gidip başarıya ulaşabileceksiniz.

Bu kurum yüz yüze olarak İstanbul'da eğitimlerine devam etmektedir. Online’da ise bu zamana kadar UDEMY eğitim platformu üzerinden ve online programlar aracılığıyla dünya genelinde 6.000’nin üzerinde öğrenciye farklı ders başlıkları ile ulaşmıştır. Zengin eğitim içeriği ile her yaşa ve amaca uygun eğitim almak mümkündür. Üniversiteler ile gerçekleştirdiğimiz workshoplar doğrultusunda birçok tasarımcıya, öğrencilik aşamasında ve iş hayatı sürecinde çizim danışmanlığı ve eğitimleri konusunda destek olunmuştur. Bunun yanı sıra güzel sanatlara hazırlık eğitimleri ile Türkiye genelindeki güzel sanatlar okullarında öğrencilerin başarı elde etmesinde bir kaynak görevi görmüştür. Güzel sanatlara hazırlık, portfolyo eğitimi, alanlara yönelik ve diğer eğitimlerde de süreç boyunca temelden başlanarak her seviyeye uygun anlatımlar gerçekleşmektedir. Kişiye özel programlar ile gelişimi hızlandırarak sürecin takibi yapılmaktadır. İnternet sitesinden veya arayarak tüm eğitimlerin içeriklerini görebilir ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kurucusu Yasin Yıldız’dır. Yasin Yıldız Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesin ’de Endüstriyel Ürün Tasarımı bölümünde okumuştur. Dünya genelinde en büyük eğitim platformunda, figür çizimi, endüstriyel çizim eğitimi, mimari perspektif çizimi, marker ve dijital çizimler gibi farklı eğitim içerikleri ile 6.000’in üzerinde öğrenciye ulaşmıştır. Bunun beraberinde ayakkabı firmalarının ar-ge biriminde modelist ve tasarımcı olarak çalışmıştır. Şuan ise İstanbul’daki atölyesinde güzel sanatlara hazırlık eğitimi, yurtiçi ve yurt dışı portfolyo hazırlık kursu, mimari, ürün ve animasyon alanlarına yönelik tasarımcılara veya tasarımcı adaylarına eğitimler vermektedir. rollerdesignstudio.com web sitesinden iletişime geçebilirsiniz. Telefon: 0538-686-44-19

Suzan Kardeş ile Hıdırellez Festivali Suzan Kardeş ile Hıdırellez Festivali

Editör: Vadi Sağdıç