15 Milyon Emeklinin beklediği nakit ödeme için Cumhurbaşkanı tarafından onay geldi. Maaş alan tüm emeklilere dar gelirli emekli grubunda olanlara verilecek olan bu nakit kampanyasında kamu bankalarından maaş alma şartı ile hızlı bir şekilde ödeme alacaksınız. Cumhurbaşkanı onayı ile maaşınızın 40 katına kadar kredi alma imkanı sağlanacaktır. Düşük faizlerle ve banka kredi politikalarına uygun olmanız durumunda onay alabileceksiniz. 

EMEKLİYE NAKİT ÖDEME 

Emekli maaşlarını alan herkes bu nakit ödemelerden faydalanacaklardır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız veya bankaya yeni maaş taşıma işlemlerinizi yaptıysanız, KREDİ NOTUNUZ düşük olsa bile sizlere maaşınızın 40 katına kadar kredi imkanı sağlanacaktır. 50 bin TL üzerindeki kredilere başvurularını yapacak olan emeklilerin, banka şubelerinden kimlikleri ile birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi alacağını söylemek istiyoruz. 

A101'den Ayçiçek Yağında Büyük İndirim: 5 Litre Sırma Ayçiçek Yağı 219 TL! A101'den Ayçiçek Yağında Büyük İndirim: 5 Litre Sırma Ayçiçek Yağı 219 TL!

Erdogan Trt Yayin 1884315Ayrıca düşük limitli kredilerde ise banka müşterisi olanlar internet bankacılığı uygulamaları üzerinden, maaşlarına göre belirlenen hızlı kredi kampanyasına da katılarak bankadan hızlı ve anında kredi alabileceklerdir. Üç kamu bankası tarafından başlatılan bu kredilerde ilk taksit ödemenizi 3 ay ertelemeli olarak da yapabilirsiniz.