Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Beyaz Magazin programında gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlatan Çıtak, babasının adının kendisine zarar verdiğini ve birçok iş anlaşmasının feshedildiğini belirtti. Ayrıca, Tatlıses’in soyadının kendisine hiçbir fayda sağlamadığını ve büyük markalardan uzaklaştırıldığını ifade etti.

İbrahim Tatlıses, Çıtak’ın iddialarına karşılık, kızının yalan söylediğini öne sürdü ve Derya Tuna’yı suçladı. Tatlıses, Çıtak’ın kendisinden habersiz olarak verdiği evi sattığını ve bununla ilgili şiddet içeren bir olay yaşandığını söyledi. Ayrıca, Tatlıses, Çıtak’ın hastalığında yanında olmamasını da eleştirdi.

Travis Scott Gözaltına Alındı: Güvenlik Görevlisi ile Kavga Ettiği İddia Ediliyor Travis Scott Gözaltına Alındı: Güvenlik Görevlisi ile Kavga Ettiği İddia Ediliyor

Çıtak, babasının 11 yaşındaki kızı Elif Ada ile olan ilişkisini de sorguladı, Elif Ada’nın babasıyla konuşmaktan korktuğunu iddia etti. Ayrıca, Tatlıses’in kendi müzik kariyerini desteklemediğini ve haksızlık yaptığını öne sürdü. Bu gerilim, aile içindeki çatışmaların ne kadar derin olduğunu gözler önüne serdi.