Emekliler için aralık ayı promosyon kampanyaları devam ediyor. 17 milyon emekli vatandaşa bankalar tarafından sağlanacak ödemeler için son çağrılar da geliyor. Ocak 2024 itibarıyla emekli maaşı düzenlemesinin ardından emekli promosyon düzenlemesi de bekleniyor. Mevcut durumda ise Bankaların emekli promosyonları oldukça cazip.

Milyonlarca emekli için yüksek promosyon kampanyaları düzenleyen bankalarda promosyon desteği 10.000 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Bankaların promosyon kampanyalarına katılmak isteyen emekliler 3 yıllık maaş davetiyle hemen katılım gösterebiliyor. Emekli promosyon kampanyaları için son duyuru ve detaylar..

para33

EMEKLİYE 10.000 TL’YE VARAN EK ÖDEME

Hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında emekliler için promosyon fırsatları sürüyor. Aralık ayı emekli promosyonu kampanyaları arşa çıkmış durumda. Ocak 2024 itibarıyla beklenen zamlar Aynı zamanda promosyonların artışına da yol açtı. Emekliler için yeni kampanya Sabah saatlerinde duyuruldu. Özel bankalarda emekliye verilen promosyon miktarı, 7500 – 9900 – 10.000 TL’ye kadar yükseldi.

Kamu bankalarında ise promosyon miktarı 3000 TL ile 5000 TL arasında değişiyor ancak emekliye özel farklı fırsatlar var. Devlet bankaları en düşük faiz oranı ile emekli kredisi kampanyaları düzenliyor. Yani maaşını devlet bankalarına Taşıyan emekliler 3 yıllık promosyon tahlili vererek 36 aya Varan vade seçenekleri ile kredi kullanmaya hak kazanıyor.

EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYALARI 31 ARALIK’A KADAR GEÇERLİ

2025’te Emekli Maaşı ve Memur Zammında Büyük Değişim: Enflasyon Rakamları Ne Gösteriyor? 2025’te Emekli Maaşı ve Memur Zammında Büyük Değişim: Enflasyon Rakamları Ne Gösteriyor?

Bankalar yılın son promosyon fırsatlarını duyurdu. Emekliye yönelik bütün promosyon kampanyaları 31 Aralık tarihine kadar geçerli. 31 Aralık tarihine kadar emekli promosyonu almak isteyenler bankaların dijital bankacılık kanalları aracılığı ile mobil bankacılık hizmetleri üzerinden ya da internet şubelerinden başvuru yapabilecek. Promosyon kampanyası kapsamında 3 yıllık taahhüt vermek yeterli ek bir şart aranmıyor.

CAZİP TEKLİFLERİ İÇİN SON DUYURU YAPILDI

Bankalar tarafından bu sabah saatlerinde cazip emekli promosyonu teklifleri son kez duyuruldu. Emekli promosyonu almak isteyenlerin 31 Aralık tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Ayrıca bu başvuru ile birlikte bankalar tarafından sunulacak birçok cazip kampanya ya da Katılmak mümkün.

Emekli promosyonu ve diğer kampanyalara katılmak için hangi kurumdan emekli olduğunuz fark etmiyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan herkes kampanyaya dahil olabiliyor.

Emekli promosyon kampanyaları kapsamında emekliler, maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankada tutmayı taahhüt ederek promosyon ödemesinden yararlanabiliyorlar. Özel bankalarda promosyon ödemeleri 10.000 TL’ye kadar yükselirken, kamu bankalarında ise 3000 TL ile 5000 TL arasında değişiyor.

PARA1

Emekliler, promosyon başvurularını bankaların mobil bankacılık, internet şubesi veya şubeleri aracılığıyla yapabiliyor. Başvurular için herhangi bir ek belge gerekmiyor.

Emekli promosyon kampanyaları, emeklilerin ek gelir elde etmelerine ve nakit ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyor. Kampanyalara katılmak isteyen emeklilerin, 31 Aralık tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

Emekli promosyon kampanyaları kapsamında sunulan fırsatlar şu şekilde:

  • Özel bankalar: 7.500 TL, 9.900 TL, 10.000 TL
  • Kamu bankaları: 3.000 TL, 4.000 TL, 5.000 TL

Emekli promosyon kampanyalarına katılmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Bankanın mobil bankacılık, internet şubesi veya şubesini ziyaret edin.
  2. Promosyon kampanyası başvuru formunu doldurun.
  3. Üç yıl boyunca maaşınızı aynı bankada tutacağınızı taahhüt edin