Emekli maaşı almanın düşük kalması sonrası bankalar harekete geçti. Kamu bankalarından Halkbank, emekli için yeni borç kapatma kredisi hazırladı. 100.000 TL’ye kadar nakit destek kredisi ile birlikte emekliler birikmiş borçlarından daha kolay kurtulma şansına sahip olacak aynı zamanda kredinin geri ödemesi de düşük faizli olacak. Peki Halkbank emekli paketi şartları neler?

Kamu bankası Halkbank’tan emeklilere yönelik yeni fırsat geldi. Emekliye borç kapatma kredisi kampanyası düzenleyen Halkbank, son dönemlerde düşük kalan maaş zamlarının etkisini de azaltmak istiyor. Emekliler için yepyeni bir kampanyaya imza atan kamu bankası, başvuru yapan emeklilere 100.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi fırsatı sunacak.

HALKBANK EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI

Halkbank’ın emekli kredisi kampanyasından bankanın müşterisi olan emekliler faydalanabilecek. Düşük faizli olarak verilecek olan emekli kredisi almak için bankalara borcunuz bulunabilir ancak kara listede olmamanız gerekiyor. Bunun dışında başka bir şart aranmıyor.

HALKBANK EMEKLİYE ÖZEL KREDİ BAŞVURUSU

Tamamen emeklilere özel olarak hazırlanan yeni Halkbank kredisi fırsatından faydalanmak isteyen emekliler başvuru işlemlerini bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapabilir. Halihazırda Halkbank’ın müşterisi olan emekliler mobil bankacılık uygulamasına giriş yaptıktan sonra krediler bölümünden kredi başvurusuna tıklayarak başvuru oluşturabilir. Eğer Halkbank müşterisi değilseniz yeni müşteri olmak için de yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayarak işlem yapabilirsiniz.

YENİ MÜŞTERİ OLAN EMEKLİLERE PROMOSYON DA VAR

Ayrıca Halkbank’ın emekli paketi kapsamında yeni müşteri olanlara promosyon desteği de sunulacak. Halkbank müşterisi olan emekliler, çok uygun kampanyalara dahil olabilirken 12.000 TL’ye kadar promosyon desteğini de cebine koyacak